Tip dana: Milan – Atletiko Madrid: Hoće li Atletiko falširati i u Milanskoj skali?

U utorak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a sve to zbog toga što su na programu mečevi drugog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “San Siru” gde će fudbaleri Milana dočekati Atletiko Madrid.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Milan: “Rosoneri” se polako ali sigurno vraćaju na staze stare slave!

Fudbaleri Milana su prošle sezone nakon dosta vremena došli do plasmana u Ligu šampiona, čime je ostvaren primarni cilj, a svakako da “rosoneri” iste ciljeve imaju i ove sezone, uz konstataciju da će slavni tim učiniti sve da se ozbiljnije umeša u borbu za Skudeto.
Utisak je da navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se izabranici Stefana Piolija trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli koji je za sada mimo svih očekivanja maksimalan.
U prošlom kolu su “rosoneri” uz dosta muke slavili na nimalo naivnom gostovanju kod Specije, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, Zlatan Ibrahimović i drugari su u prvom kolu Lige šampiona doživeli poraz na gostovanju kod Liverpula, ali daleko od toga da su se izabranici Stefana Piolija obrukali na tom susretu gde su čak u jednom trenutku i vodili sa 1:2.
Ipak, u drugom poluvremenu su “redsi” zaigrali onako kako se to i očekuje i upisali prvi trijumf u verovatno i najtežoj grupi u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.
Kada je u pitanju sastav tima za ovaj meč, Stefano Pioli neće moći da računa na Ibrahimovića, Florencija i Krunića, dok je Bakajoko pod velikim znakom pitanja.
Ono što za kraj treba napomenuti je da je prvi gol Milana na gostovanju kod Specije delo Danijela Maldinija, inače sina Paola Maldinija, i očekuje se da ovaj talentovani mladić od prvog minuta startuje na susretu sa Atletiko Madridom koji “rosoneri” nikako ne bi smeli da izgube.

Atletiko Madrid: Četa Čola Simeonea ne briljira u poslednje vreme!

Ne treba ni pominjati koliko je prošla sezona bila uspešna za Madriđane koji su nenadano došli do naslova prvaka Španije, što je bio povod za veliko slavlje u Madridu.
Izabranici Čola Simeonea će učiniti sve da isti uspeh ponove i ove sezone, pošto je nekako utisak da Barselona i Real Madrid odavno nisu imali slabija imena u timu.
Ipak, nakon sjajnog starta šampionata, utisak je da kako vreme prolazi tako i ekipa sa stadiona “Vanda Metropolitano” pruža sve slabije partije, što se verovatno i najbolje videlo u prošlom kolu kada su izabranici Čola Simeonea poraženi na gostovanju kod Alavesa koji je bez ikakve sumnje bio tim koji je u dosadašnjem toku šampionata i najmanje pokazao od svih timova.
Ni pre toga se Luis Suarez i drugari nisu proslavili pošto su jedva došli do trijumfa na gostovanju kod Hetafea, i to nakon gola koji je postignut u sudijskoj nadoknadi.
Ipak, i pored svega toga, Atletiko se u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real, što svakako nije nenadoknadiva razlika.
Čolo Simeone će za ovo gostovanje na “San Siru” moći da računa na gotovo sve fudbalere osim Stefana Savića koji je dobio crveni karton još u prošlosezonskom izdanju Lige šampiona protiv Čelsija u okviru osmine finaa ovog takmičenja kada su “plavci” slavili sa 2:0.
Kada su u pitanju međusobni mečevi između ova dva tima, Milan i Atletiko Madrid su se poslednji put sastali u sezoni 2013/14, kada su “jorgandžije” na svom terenu bez većih problema slavile sa 4:1.

Naš predlog

Pre svega, ne treba na ovom duelu očekivati previše golova pošto je utisak da će se i jedan i drugi trener fokusirati na nešto defanzivniju taktiku zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.
Iako Atletiko u poslednjih nekoliko godina igra dosta dobro u evropskim takmičenjima, prednost dajemo slavnom Milanu, i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.80.
Za kraj, vrlo lako se može desiti da prvo poluvreme meča na “San Siru” bude završenog bez golova, i zato vam savetujemo da odigrate igru I0 za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.