DANAS MERIDIAN ČASTI: Preuzmi sjajan bonus i podrži Zvezdu i Partizan!

Kada srpski klubovi igraju u Evropi, onda je to praznični dan za domaći fudbal!

Ove sezone imamo priliku da gledamo i Crvenu zvezdu i Partizan u grupnoj fazi evro takmičenja, što je svakako – fantastična vest, ali i prilika da se naši timovi dokažu na evro sceni, dopune klupsku “kasu” i poboljšaju ugled srpskog fudbala.

Zbog svega ovoga, važno je da našim timovima budemo “vetar u leđa” i zato je sportska kladionica Meridian spremila BONUS ZA NAVIJAČKI TIKET I to – BEZ USLOVA!

Naime, ukoliko se registrujete OVDE automatski dobijate čak 1.000 DINARA za online kladjenje – standard ili UŽIVO kladjenje – izbor je na vama. A ukoliko nakon toga uplatite prvi depozit, stiže još 500 RSD bonusa za tiket!

Dakle, 1.000 RSD odmah + još 500 RSD pošto uplatite prvi depozit.

Ono što je važno da znate kako biste osvojili dodatni bonus jeste da u promociji učestvuju igrači registrovani počev od 1.09.2021, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Takođe, igrači koji ne iskoriste bonus sredstva koja već poseduju na svojim računima, neće imati mogućnost bonusa na prvi depozit koji se dodeljuje u skladu sa promocijom “odigraj tiket – osvoji 500 RSD”.

I to je sve što treba da znaš pre nego što se odlučiš da deponuješ novac!

A sada, kao što smo pomenuli – NAVIJAČKI TIKET!

Iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA SVETU koje ti nudi kladionica Meridian i podrži “večite” u današnjim evro izazovima!

LUDOGOREC – CRVENA ZVEZDA  DVOJKA 2.55

(Četvrtak, 21.00)

I jedan i drugi klub su prethodnih dana bili vidno uzdrmani, Crvena zvezda je imala problem sa zdravljem nekolikcine igrača, što je izazvalo pravi “zemljotres” u srpskom fudbalu, ali crveno-beli moraju da se fokusiraju na teren i Ligu Evrope.

Još uvek nije poznato da li će Dejan Stanković moći da računa na sve igrače, ali ko god da istrči na teren – moraće da da 100% svojih mogućnosti, jer Zvezdu čeka nezgodan protivnik.

Ludogorec i Zvezda su već odmeravali snage 2016. godine i crveno-beli tada nisu imali sreće. Nakon remija (2:2) u prvom meču, Ludogorec je u drugom slavio 4:2. Revanš je stigao četiri godine kasnije, doduše u prijateljskom meču, pošto su 2020. ponovo odmerili snage. Ovog puta Zvezda je bila bolja 1:0.

Navijači priželjkuju sličan rezultat, a pošto sada u napadu imaju ubojito oružje, nadaju se i ubedljivijoj pobedi.

U izabranike Dejana Stankovića veruju i bukmejkeri Meridiana, pa su za vas pripremili sjajnu kvotu 2.55 na pobedu Crvene zvezde.

PARTIZAN – FLORA, KEC 1.25

(Četvrtak, 18.45)

Ne krije trener Partizana, Aleksandar Stanojević, da je njegov tim uzdrman na psihološkom planu, a sve zbog “slučaja Sume”. Ipak, u meču protiv Spartaka, crno-beli su demonstrirali silu.

Pobeda od 5:0 dovoljno govori da su fudableri Partizana negativne priče uspeli da ostave iza sebe i da se fokusiraju na teren, a to će im glavni zadatak biti i ovog četvrtka.

Partizan i Flora su već imali prilike da se sastanu, ali davne 1999. godine i tada su crno-beli bili više nego ubedjivi. U prvom meču slaviil su rezultatom 6:0, a u drugom 4:1.

Nema sumnje da bi ovakav rezultat i dana obradovao navijače crno-belih, koji će, verujemo, ispuniti tribine do poslednjeg mesta.

Da je Partizan veliki favorit u ovom duelu, jasno je i bukmejkerima Partizana, pa su pripremile fantastičnu kvotu 1.25 na pobedu domaćeg tima.

A, ako verujete u Stanojevićevu četu – brzo na meridianbet.rs.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK! Više o novoj igri saznaj na OVOM LINKU.

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

9 Comments

  1. Danas je izuzetan dan!I Crvena Zvezda i Partizan u vaznim evropskim mecevima,zelimo i navijamo samo za pobedu nasim najboljim timovima!A uz Meridian sve je lepse….

  2. Meridian najvise volim jer imaju najveci broj igara,najbolju ponudu za kladjenje,kod njih uvek mogu da odigram sta hocu a da za to dobijem.odlicnu kvotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.