Tiket dana (nedelja, 03.10.2021)

tiket dana

Tiket je bio dobitan i juče, kao i u petak, pa se nadamo da ste ispratili. Još danas imaćemo odličnu ponudu, bar kada je fudbal u pitanju, pa nam sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza. Iskoristimo i ovaj dan za dobitak. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bilefeld – Leverkuzen – 2 @ 1.75 u Mozzart

Arminija je čvrst tim, kome je samo Menhegladbah dao više od jednog gola. Ipak, tu svoju čvrstinu nisu uspeli da iskoriste i sakupe više bodova. U dosadašnjih šest kola ekipa iz Bilefelda nema trijumf, dok je čak četiri puta remizirala. Dva puta je bilo 1:1, a dva puta 0:0. U prošlom kolu ostali su bez boda, koga su već imali u džepu. Union je postigao pobedonosni gol u Berlinu tek u samom finišu utakmice. Neće u Bilefeldu biti lako ni Bajeru. Ekipa iz Leverkuzena je imala naporan put do Glazgova u četvrtak, ali nisu imali težak posao protiv Seltika koji se ne može prepoznati ove sezone. ”Farmaceuti” su slavili na ”Seltik parku” sa 4:0, i posle dva kola u Ligi Evrope imaju maksimalnih šest bodova. Nije to takmičenje toliko izazovno za Leverkuzen, oni žele povratak u Ligu šampiona, a to će uspeti ako budu među četiri najbolje ekipe u Bundesligi, ili osvoje Ligu Evrope. Ovo prvo je ipak realnije, a za sada igraju sasvim dobro. Bajer je izgubio samo od Dortmunda i to na svojoj Baj areni, a sakupio je 13 bodova iz šest kola. Pobedom u Bilefeldu vratili bi se na drugu poziciju, gde bi proveli narednu pauzu. Očekujemo da sa dobrim igrama nastavi mladi Florijan Virc, a da Leverkuzen osvoji sva tri boda u Bilefeldu. Za dvojku se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 1.75.

Roma – Empoli – 1,2+ @ 1.57 u Mozzart

Teško su navijači ”Vučice” prihvatili poraz u Derbiju dela Kapitale u prošlom kolu od gradskog rivala Lacija. Bila je to odlična fudbalska predstava, prepuna golova i lepih poteza, ali i neizvesnosti na kraju. Roma se vraćala u meč, ali nije uspela da stigne ni do boda. Par dana kasije Rimljane je čekao dug put do Ukrajine, gde su bez ikakvih problema pobedili Zorju u Lugansku. Roma je slavila sa 3:0 i već ima šest bodova u svojoj grupi Lige Evrope. Za brigu Žozeu Murinju je to što su njegovi prvotimci poraženi na dva poslednja gostovanja u Seriji A, a na oba su primili po tri gola, prvo protiv verone, a onda i od Lacija. Očigledno je da defanziva nije bila na nivou, a protiv Lacijala nije e istakao ni golman Rui Patrisio. Protiv Empolija ništa drugo osim trijumfa ne dolazi u obzir. Imala je Roma problema i sa nekim timovima koji ne spadaju u krem italijanskog fudbala, ali nam Empoli ne izgleda kadar da može nešto da uradi na Olimpiku. Naravno da se ne sme potcenjivati tim koji je pobedio Juventus u Torinu, a iza sebe ima dve vezane pobede, prvo u Kaljariju, a onda protiv Bolonje, ali ”Vučica” nema više prostora za kiks. Empoli je sasvim zadovoljan sa devet bodova do sada. Nalaze se u sredini tabele, a njima je, kao povratnicima u elitu, najbitnije da izbegnu borbu za opstanak. Empoli nije pobedio Romu više od 14 godina, a na poslednjih pet prvenstvenih okršaja ove dve ekipe, Rimljani su dobili četiri. Jedinica je izvesna, a dodajemo i dva gola na domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Mozzart kvota je 1.57.

Granada – Sevilja – 2,0-3 @ 2.25 u Mozzart

Daleko je Granada od one ekipe koja je prošle sezone igrala u nokaut fazi Lige Evrope. Često se dešavalo da španski timovi nakon neplanirane evropske epizode završe u Segundi. Iskusili su to dosta ranije Deportivo iz La Korunje, te Selta iz Viga, a poslednji primer bio je Espanjol. Granada nije ispala prošle sezone, ali ako nastavi sa ovakvim rezultatima ispašće ove. Trenutno ovaj tim ima samo tri boda iz sedam kola i nalazi se u zoni ispadanja na 18. mestu. Još nikog nisu pobedili, pa sumnjamo da će to uraditi protiv odlične Sevilje. Andalužani su igrali u Volfsburgu u Ligi šampiona i pomalo sreno su stigli do boda pred sam kraj meča. Sada imaju dva remija iz prva dva kola i tek im predstoji velika borba za osvajanje jednog od prva dva mesta i nastavak takmičenja u evropskoj eliti i na proleće. Tim Sevilje video je svoju šansu i u La Ligi, Real, Atletiko, a posebno Barselona, nisu više tako dominantni, pa svi na Sančez Pishuanu sanjaju titulu šampiona. Pred ovo kola Sevilja je bila treća sa tri boda manje od vodećeg Reala, ali i sa utakmicom manje odigranom, radi se o meču protiv Barselone. Ukoliko slave u Granadi, a verujemo da hoće, mogli bi lako i na vrh tabele u dogledno vreme. Prošle sezone je Granada slavila protiv Andalužana na svom terenu, bilo je 1:0, ali se Sevilja revanširala u prolećnom delu prvenstva i pobedila 2:1. Tipujemo dvojku, bez neke goleade, a koeficijent za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Mozzart iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzart iznosi 6.18.

1 Comment

  1. svaka cas vama ko portalu urednistvu onima koi analiziraju utakmice,ma svima jer ste jedina stranica koja prosjecno ima najvise pogodjenig tipova za utakmice koje plasirate ko tiket dana i tip dana,iskreno vam zelim zdravlje i srecu u zivitu,molim vas ostanite i dalje iskreni analizatori jer imama osecaj da su sve druge stranice podvala za kladijonicare, iskren pozdrav ranko

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.