Tiket dana (utorak, 05.10.2021)

tiket dana

Sada do izražaja dolaze pravi kladioci. Ponuda je danas izuzetno slaba, ali nas spašavaju Englezi koji igraju EFL Trofej, ali i vanredno kolo u Nacionalnoj ligi. Napominjemo da su kvote koje smo predložili bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bolton – Liverpul U21 – 1/1,3+ @ 2.15 u Mozzart

Mladi fudbaleri velikana sa Enfilda nisu konkurentni sa startijim igračima iz klubova iz nižih engleskih liga. Pošto ova selekcija Liverpula standardno igra u EFL Trofeju, ni prošle sezone nisu uspeli da ostvare bar neki zapaženiji rezultat i uglavnom su gubili sa solidnom razlikom. Tako je i na početku ovog izdanja EFL Trofeja, pa su u prvom kolu protiv Ročdejla poraženi sa 4:0. S obzirom da je Ročdejl tim iz Lige 2, a njihov sadašnji rival Bolton je ekipe iz Lige 1, pritom je u gornjem delu tabele. Bolton je nekadašnji premijerligaš, ali mu je pre tri godine pretila finansijska propast. Bili su nadomak gašenja i preseljenja u amaterski rang, ali se u poslednjem trenutku pojavio konzorcijum koji je kupovinom akcija ovog kluba sprečio najgori scenario. Ipak, ispali su u Ligu 1 i sada im sledi naporan put povratka, za početak u Čempionšip. Ovu su sezonu dobro počeli, nalaze se na sedmom mestu, a u subotu su slavili protiv Šruzberija sa 2:1. U prvom kolu ovog takmičenja Bolton je pobedio Port Vejl sa 3:2. Ne postavlja se pitanje da li će Bolton Vonderersi slavili protiv mladića Liverpula, samo je potrebno pronaći odgovarajuću igru, sa solidnom kvotom. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri pogotka na meču. Za ovu kombinaciju u kladionici Mozzart kvota je 2.15.

Altrinčam – Grimzbi – x2,3+ @ 2.55 u Mozzart

Derbi vanrednok kola engleske Nacionalne lige, inače petog ranga takmičenja na Ostrvu, igra se u Altričnčamu, gde domaći tim dočekuje vodeći Grimzbi. Gosti su ispali iz Lige 2, pošto su zauzeli poslednje mesto u prethodnoj sezoni, i žele ekspresno da se vrate u profesinalni rang. Nacionalna liga je poluprofesionalna, ali su svi stadioni na zavidnom nivou, pa se i utakmice vanrednih kola igraju u večernjem terminu. Altrinčam igra na stadionu ”Mos Lejn”, čiji je kapacitet nešto manji od 8 hiljada gledalaca. U dosadašnjem toku sezone odigrali su sedam utakmica i sakupili 15 bodova. Pobedili su na pet mečeva, a poraženi su dva puta. Za razliku od njih Grimzbi je igrao dva puta više i sakupio pet bodova više. Gosti su u subotu bili ubedljivi protiv Dovera, koga su pobedili sa 6:0, ali je i Altrinčam zabeležio važan trijumf na gostovanju Dag end Redu, slavili su posle preokreta sa 3:2. Ambicije gostiju su mnogo veće, njima je mesto u profesionalnoj ligi i Grimzbi će učiniti sve da se vrati u Ligu 1. Problem je što samo prvoplasirani tim ide direktno u viši rang, dok ostali moraju u baraž. Zato je plan Grimzbija da od starta zauzme lidersku poziciju i ne prepušta je nikom. Jedno od težih iskušenja imaće u Altrinčamu, ali smatramo da neće izgubiti. Naš predlog je dupla šansa na goste, ali uz bar tri pogotka, jer su obe ekipe izuzetno efikasne. Za kombinaciju x2,3+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzart iznosi 5.48.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.