Tip dana: Korintijans – Baija: “Timao” juri novi trijumf, Baiji gori pod nogama!

U utorak je takođe nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč iz brazilske Serije A, i to duel između Korintijansa i Baije.
Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.

Korintijans: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Korintijansa u poslednje vreme pružaju fantastične partije i na najbolji način potvrđuju svoj nadimak “Timao” što u prevodu znači veliki tim.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Fortalezu, i upravo ta pozicija će biti primarni cilj ovog tima pošto ona na kraju donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, za razliku od šest pozicije koja znači i kvalifijacije za najkvalitetnije klupsko takmičenje Južne Amerike.
Na devet poslednjih mečeva “Timao” ne zna za poraz, a u tom periodu su izabranici trenera Silvinja ostvarili četiri trijumfa uz čak pet remija.
U prošlom kolu je Korintijans odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Bragantina, a ono što je veoma zanimljivo da su sve do 84. meča gubili sa 2:0, da bi na kraju uspeli da postignu dva gola, od kojih drugi u šestom minutu sudijske nadoknade, što je bi povod za veliko slavlje fudbalera gostujućeg tima.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici trenera Silvinja koji radi sjajan posao u ovom klubu odigrali jedanaest mečeva na svom terenu i ostvarili samo tri trijumfa, tri remija i četiri poraza.
Poslednji duel na svom terenu su fudbaleri Korintijansa odigrali protiv drugoplasiranog Palmeirasa, a taj meč je završen pobedom domaćina od 2:1, što je bio tek treći trijumf šestoplasiranog tima na tabeli na domaćem terenu, i sigurno je da je to jedan od razloga što “Timao” nije bolje plasiran na tabeli, a sve to bi mogli da poprave već na ovom meču kada im u goste dolazi Baija, kojoj ne “cvetaju ruže” ove sezone.

Baija: Primarni cilj će biti opstanak u ligi!

Prošlu sezonu su fudbaleri Baije završili na četrnaestom mestu na tabeli, a ono što je nekako najvažnije je da je obezbeđen opstanak u društvu najboljih, a apsolutno se ne dovodi u pitanje da će to i ovog puta biti primarni cilj ovog tima koji ima dosta problema u poslednje vreme.
Naime, Baija se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
Do sada je tim koji sa klupe predvodi Dijego Dabove odigrao 22 meča u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ostvario samo šest trijumfa, pet remija uz čak jedanaest poraza, što je zaista previše, pa otuda i ne treba da začudi što se Baija nalazi na ovom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz u Seriji A i to pošto su na gostovanju kod Internasionala odigrali jedan poprilično loš meč i doživeli poraz (2:0).
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Baija odigrala jedanaest mečeva van svog terena i ostvarila samo dva trijumfa, tri remija i čak šest poraza, a poslednju pobedu na strani izabranici trenera Dabove su ostvarili još početkom jula, kada su slavili kod Čapekoensa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Ono što bi moglo da gostima donese izvesnu dozu optimizma pred ovo gostovanje je svakako podatak da Baija na dva poslednja međusobna meča sa Korintijansom ne zna za poraz.
U prvom delu sezone nije bilo golova, dok je prošle sezone Baija pred svojim navijačima u jednom veoma dobrom meču slavila protiv Korintijansa, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Korintijans pruža zaista fantastične partije u poslednje vreme i najviše zbog toga popularnom “Timau” dajemo prednost i na ovom susretu protiv Baije koja ima dosta problema u poslednje vreme, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Iako je poslednji međusobni susret između ova dva tima završen bez golova, pre toga je na duelima između ova dva tima uglavnom padalo dosta golova, a utisak je da bi sa tom tradicijom moglo da se nastavi i sada, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.