Tiket dana (sreda, 06.10.2021)

tiket dana

Pred nama je dan u kome će samo oni najuporniji pronaći parove koje će staviti u tiketu. Mi smo među tim najupornijima. Centralni događaj je prvo polufinalni meč Lige nacija, a pored toga igra se vrlo malo utakmica. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bačka – Mačva – x2,0-2 @ 2.11 u Meridianbet

Dve ekipe koje su do ove sezone vojevale u Super ligi Srbije, sada u rangu niže. Takmičenje u Prvoj ligi Srbije stiglo je do 11. kola, a posle prvig deset Šapčani su mnogo uspešniji od tima iz Bačke Palanke. Utakmica se igra na stadionu ”Stanko Maletin-Vava”, domu fudbalera Bačke, koji im nije doneo baš mnogo sreće u dosadašnjem delu prvenstva. Bačka je igrala pet puta kao domaćin, a samo je slavila u prvoj utakmici u meču sa IMT-om iz Beograda. njih su pobedili 1:0 i to je, verovali ili ne, jedni gol koji je ovaj tim postigao pred svojim navijačima. U narednih 360 minuta Bačka nije pronalazila put do mreže rivala, a u goste su im dolazili Budućnost iz Dobanovaca i Rad, koji su pobedili sa po 1:0, te Kabel i Inđija sa kojima je Bačka igrala bez golova. Mačva je, uz Inđiju, možda i najozbiljniji rival do sada, tim iz Šapca nalazi se na trećem mestu, a za liderom iz Inđije zaostaje tri boda. U prošlom kolu Mačva je na svom stadionu slavila protiv Grafičara sa 2:1, ali je i Bačka bila uspešna na gostovanju kod Žarkova, gde je pobedila 1:0. Obe ekipe bile su uspešne kao domaćini u prošlom prvenstvu, a sada nam se čini da su gosti bliži uspehu. Sigurno je da golova neće biti mnogo, pa je naš predlog dupla šansa na goste, uz mali broj pogodaka. Za kombinaciju x2,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.11.

Maroko – Gvineja Bisao – 1x,GG @ 2.70 u Meridianbet

Iz ovog ugla nam izgleda da je Maroko veliki favorit protiv selekcije Gvineje Bisau, ali nikako nemojte potcenjivati goste. Iz ove grupe u naredni stepen takmičenja odlazi samo prvoplasirani tim, a upravo se ove dve ekipe, uz Gvineju, bore za čelo tabele. Trenutno je na prvom mestu Gvineja Bisao, koja je slavila protiv Sudana u gostima sa 4:2, ali je na svom terenu remizirala sa Gvinejom 1:1. Maroko je odigrao samo jedan meč, selekcija iz Magreba je bila bolja od Sudana 2:0. Selektor Maroka, bosanskohercegovački stručanjak, Vahid Halilhodžić, nije pozvao za ovo okupljanje četiri velike zvezde ”Lavova sa Atlasa”, fudbalera Čelsija Hakima Zijeha, zatim Mazrauia iz Ajaksa, Tarabta iz Benfike i Harita iz Marseja. Njih je i ranije kritikovao, tačnije njihov odnos prema nacionalnom dresu, pa je bivši golgeter Veleža rešio da bez ove četvorice pokuša reprezentaciju da odvede na Mundijal. Ima Maroko još dobrih igrača, pozivu su se odazvali Hakimi, Amrabat, En Neziri, El Hadadi i ostali. Ima i Gvineja Bisao svoje adute, nekoliko važnih igrača igra širom Evrope, uglavnom u Portugaliji, a za njih je takoše ovo presudan meč, Utakmica se igra u Rabatu, a i pored svega smatramo da je domaćin bliži uspehu. Ipa, odlučujemo se na kombinaciju igara, duplu šansu na domaćina, ali i igru gol-gol, s obzirom da Gvineja Bisao ima dobre napadače. Naš predlog je 1x,GG za koji u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.70.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet je 5.70.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.