Tiket dana: Poeni košarkaša

Večerašnjim utakmicama završava se drugo kolo Evrolige. Naredne sedmice očekuje nas bogat program pošto se igraju dva kola u najjačem klupskom košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu. Napominjemo da su koeficijenti bili aktuelni u trenutku pisanja teksta, kao i granice za poene.

Vil Klajburn (CSKA) + (13,5 poena) 1.85 u Meridianbet

Moskovljani su u prvom kolu pomalo neočekivano poraženi u Milanu od Armanija. Sigurno je na to uticao šok sa početka meča kada je novu tešku povredu zadobio prvi centar ekipe, srpski reprezentativac Nikola Milutinov. Nisu se ”Armejci” oporavili od tog šoka i bodovi su ostali u gradu mode. Sada im predstoji još teži zadatak, odlaze kod aktuelnig šampiona Evrope, koji je takođe poražen u prvom kolu. Efes je favorit, a poene kod gostiju očekujemo od Vila Klajburna. Ovaj košarkaš je imao solidan nastup i u Milanu, okončao ga je sa 12 poena, a verujemo da će u Istanbulu biti i nešto efikasniji. Granica je na 13,5 koešva, a predlažemo više od tog broja. Za plus poene u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.85.

Valter Tavares (Real Madrid) + (11,5 poena) 1.85 u Meridianbet

Visoki centar Reala biće noćna mora za sve ekipe, kako u ACB ligi, tako i u Evroligi. Dbio je Tavares tokom leta dvojicu novih saigrača na mestu organizatora igre i samo je potrebno još malo vremena da se sa njima uigra i teško onda protivničkim odbranama. Toma Ertel je odličan u pik igri, a isto se može reći i za Najdžela Vilijamsa-Gosa, pa Tavaresu ostaje samo da spušta lopte u koš, koje mu ova dvojica budu dodavala. U prvom meču Evrolige Real je izgledao sjajno, lako su na pleća bacili prvaka Evrope Efes, i tako mu se osvetili za eliminaciju u četvrtfinalu prošle sezone. Tavares je na tom meču ubacio 13 poena, ali i uhvatio 12 lopti. Verujemo da će sličan košgeterski učinak, ako ne i bolji, imati i u Pireju protiv Olimpijakosa. Granica je na 11,5 koševa, a za više od toga kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Serhio Rodrigez (Armani Milano) + (10,5 poena) u Meridianbet

Velike promene doživeo je italijanski predstavnik tokom leta, ali je na mestu plejmejkera ostao iskusni španski košarkaš Serhio Rodrigez. Minutažu deli sa Mlakomom Dilejnijem, ali je na utakmici protiv CSKA imao znatno bolji učinak, pa očekujemo da dobije koji minut više na meču sa Baskonijom. Serhio Rodrigez je ubacio 17 poena protiv ”Armejaca”, a pogodio je tri trojke iz šest pokušaja. Spoljna linija Armanija bila je sjajna, pa je Ševon Šilds imao identičan košgeterski učinak. Španac već polako zalazi u ozbiljne godine, ali i dalje je izuzetno opasan po protivnički koš, pa očekujemo još jedno njegovo dobro izdanje na gostovanju u domovini. Granica za Serhija Rodrigeza je na 10,5 poena, a mi predlažeo više od te granice. Za plus poene se u kladionici Meridianbet dobija kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.