OVO JE TVOJ DAN: Uplati svoj prvi depozit u Meridianu i na račun ti stiže još 500 RSD!

Reprezentativna pauza je u toku, što znači da smo svim srcem uz naše “Orlove”, a kladionica Meridian je uz svoje korisnike. 

Dok se Piksijevi momci bore za nove bodove, znamo da se ti boriš za nove bonuse i dobitne tikete. A, sada stiže i mala pomoć prijatelja. Evo o čemu se radi:

Uplati prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD, odigraj tiket i dodatni besplatan bonus za kladjenje je tvoj – jer na račun stiže još 500 RSD!

Ko učestvuje u promociji?

– U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji u periodu od 01.09.2021.godine pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao u promociji?

– Uplati svoj prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

Uslov za odigravanje tiketa:

– Minimalna ukupna kvota 1.5

– Minimalan broj parova 3

Kada se uplaćuje bonus i koliko je aktivan? 

– Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 48h nakon registracije, a ukoliko su ispunjeni svi uslovi.

A, ukoliko još uvek nisi postao član Meridianove porodice, ne brini – REGISTRUJ SE jer te čeka i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE od 500 RSD!

Svi uslovi za ludu zabavu su obezbeđeni! Posetite meridianbet.rs i uverite se zašto je kuća najvećih bonusa!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

9 Comments

  1. E u ovom Meridianu nikad dosadno…uvek neke nove promocije,iznenadjenja kako za stare tako i za nove igrace..nema jace kladionice.

  2. Ovo je fenomenalna prilika za sve koji mogu da uzmu ovaj bonus da ga iskoriste na pravi nacin..vrhunske kvote na reprezentacije,moze dobra lova da se napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.