Tiket dana (nedelja, 10.10.2021)

tiket dana

Danas je pauza u kvalifikacijama za Mundijal, bar kada je Evropa u pitanju, ali ćemo zato dobiti pobednika drugog izdanja Lige nacija. U finalu ovog takmičenja sastaju se Francuska i Španija. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Španija – Francuska – T22+ @ 2.50 u Mozzart

O pobedniku drugog izdanja Lige nacija odlučiće duel Španije i Francuske. Ne možemo reći da je ovakav epilog iznenađenje, ali da su se u finalu našle i Italija ili Belgija, čak i obe te selekcije, takođe to ne bi bilo iznenađujuće. Opšte je mišljenje da su se u završnicu plasirale četiri podjednako kvalitete reprezentacije, a da su Italijani, s obzirom da su domaćini, bili blagi favoriti. Ipak, Španija je izbacila ”Azure” u polufinalu. Oba puta strelac za ”furiju” bio je Feran Tores, a četi Luisa Enrikea pomoglo je i to što je Bonući isključen u finišu prvog dela. Sa igračem više Španija je sačuvala prednost, mada su Italijani uspeli da postignu počasni pogodak. Francuska je na teži način stigla do finala. Aktuelni svetski šampion je gubio sa dva gola razlike u meču sa Belgijom posle prvih 45 minuta, ali je u nastavku stigao do velikog preokreta. Bilo je to meč za prave fudbalske sladokusce, a ne bi bilo nezasluženo ni da su se Belgijanci našli u finalu. Francuska je podbacila na nedavnom Evropskom prvenstvu, ispali su od Švajcarske posle penala već u osmini finala, dok se Španija probila do polufinala. Javnost u Francuskoj očekuje da vidi ”Trikolore” na vrhu u ovom takmičenju, kad već nisu uspeli da osvoje EURO i tako objedine dve najveće titule u reprezentativnom fudbalu. ”Petlići” jesu blagi favoriti u ovom meču, ali je to, kao i svako finale, izjednačen duel. Naš predlog je Francuska daje dva gola, a ta igru T22+ u kladionici Mozzart kvota je 2.50.

Venecuela – Ekvador – 2,0-3 @ 2.50 u Mozzart

Za domaću selekciju kvalifikacije bi mogle da se već sada završe, pošto je Venecuela bez šansi da se domogne Mundijala. Ova selekcija je na poslednjem mestu na tabeli u južnoameričkim kvalifikacijama, a ima samo četiri boda iz deset utakmica. U seriji su od četiri uzastopna poraza u kvalifikacijama, čime su i definitivno ostali bez šansi. U dosadašnjem toku kvalifikacija Venecuela je pobedila samo Čile i remizirala sa Urugvajom, a izgubila je ostalih osam mečeva, uključujući i gostovanje u Ekvadoru, kada je domaćin u Kitu slavio sa ubedljivih 3:0. Ekvador je za sada sasvim solidan u ovim kvalifikacija i pokušava da osvoji bar četvrto mesto, koje donosi direktan plasman u Katar. Sada su na deobi trećeg mesta i imaju 16 bodova, koliko i Urugvaj na četvrtom. Sledi im dosta težak raspored, pa im je gostovanje u Karakasu velika šansa da donesu tri boda sa strane, pošto je poznato da Ekvador mnogo bolje rezultate postiže kada igra kao domaćin. U ovim kvalifikacijama Ekvador je slavio samo jednom kao gost, bilo je to u Boliviji, protiv selekcije, koja uz Venecuelu važi za najslabiju. Ove dve reprezentacije su igrale poslednji put na KOPA Amerika, a rezultat je bio 2:2. Očekujemo da Ekvadorci iskoriste ovu priliku i dođu do pobede koja ih ostavlja na mestu koje donosi plasman na Mundijal. S druge strane, golova ne bi trebalo da bude mnogo, pa uz dvojku predlažemo i igru 0-3. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Mozzart kvota iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzart iznosi 6.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.