NAVIJAMO ZA SRBIJU: Preuzmi 500 RSD bonusa i kladi se na “Orlove”!

Sportska kladionica Meridian spremila je brojna iznenađenja ove nedelje, a ono posebno čeka ljubitelje fudbala i reprezentativnog fudbala.

Naime, reprezentaciju Srbije čeka novi duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru,  a u Beograd stiže selekcija Azarbejdžana.

Eto prilike da podržimo naše „Orlove“!

Već smo do sada naučili da je reprezentativna pauza idealna za sastavljanje dobitnih tiketa, a u pomoć stiže i kladionica Meridian koja donosi sjajnu promociju i neviđeni bonus za online kladjenje

Evo kako možete doći do njega: registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijaš bonus za kladjenje od 500 RSD!

REGISTRUJ SE I PREUZMI 500 RSD BONUSA

Dakle, samo jedan klik te deli od fantastičnog bonusa! Preuzmi ga, odigraj tiket i pomeri granice online kladjenja!

A, nadamo se da će i naši fudbaleri pomeriti granice i osvojiti nova tri boda.  Evo šta ih čeka danas…

Nakon pobede nad Luskemburgom, “Orlovi” će sada odmeriti snage sa Azerbejdžanom, koji važi za apsolutnog autsajdera u grupi. Domaći teren i kvalitet su na strani Srbije, a Dragan Stojković Piksi i “družina” će to morati i da dokažu.

Za meč Srbija – Azerbejdžan čekaju vas najveće kvote na svetu – kec je 1.20, a dvojka 17.

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović ili Dušan Tadić? Manje je bitno, najvažnije je da se zatresa mreža Azerbejdžana, i to nekoliko puta, jer čak i gol-razlika može odlučiti ko će se plasirati na Svetsko prvenstvo.

Mnogi već očekuju “finale” grupe sa Portugalom, ali pre toga – Srbija se ne sme “okliznuti” na svom terenu protiv Azerbejdžana.

Zato, “Orlovima” je potrebna podrška čitave nacije, a jedan od načina da je pružite jeste i PATRIOTSKI TIKET!

Iskoristite BONUS DOBRODOSLICE i NAJVEĆE KVOTE na planeti koje možete naći na meridianbet.rs i igrajte na Srbiju!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

REGISTRUJ SE I PREUZMI 500 RSD BONUSA

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

9 Comments

  1. Sjajan bonus dobrodoslice u Meridianu,moze fenomenalno da se iskoristi i unovci. Danas je kao i uvek ponuda u Meridianu bila top,sjajne kvote.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.