E, OVO JE MAJSTOR KLAĐENJA: Preko 150.000 RSD za samo 45 minuta!

Dobici u Meridianu bukvalno kao na traci, bez obzira da li je online klađenje ili kazino igre. Meridian je nedavno isplatio GRAND JACKPOT, ujedno jedan od najvećih džekpotova na svetu!

IGRAČ IZ NIŠA OSVOJIO JE ČAK 1.125.234 EVRA! I to kao da je motivisalo kladioničare na meridianbet.rs da isti taj rekord “napadnu”. Pa se zato sastave maestralni tiketi kakav je pred vama.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

Stara je “mudrost” da nema dobitaka kada igraju reprezentacije. Pa, recimo da imamo nekih STO PEDESET HILJADA i kusur argumenata protiv.

Ovaj doktor kladionice ulogovao se u ponedeljak veče na svoj nalog i odabrao samo tri para – dovoljna za 158.793, 60 DINARA u svom vlasništvu.

Domaći teren je domaći teren – tako je cenio ovaj majstor tiketa i nije pogrešio – tri puta domaćin dva plus prvo poluvreme i ceo posao je bio gotov za manje od 45 minuta.

Kvote fenomenalne – ne samo jer su u pitanju “tvrde” lige, već i zbog činjenice da su u Meridianu najveće na celom tržištu.

Ovde nema ni promil sreće, već samo godine iskustva i fudbalskog znanja.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

Da sledeća ovakva priča bude baš o tebi, ništa lakše – već danas REGISTRUJ SE, preuzmi BONUS DOBRODOSLICE OD ČAK 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE, iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA SVETU i sastavite dobitnu kombinaciju!

Ionako se najjače lige vraćaju za samo dva dana!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

7 Comments

  1. U ovom Meridianu svaki dan neki novi neverovatan dobitak…a kako i ne bi,kada imaju vrhunsku ponudu za kladjenje,ja uvek napravim dobru lovu kod njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.