Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju preostale utakmice trećeg kola košarkaške Evrolige. Evo našeg predloga za poene košarkaša. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Danilo Anđušić (Monako) + poena (granica 9,5) 1.85 u Meridianbet

Srpski reprezentativac odlično se uklopio u redove novog evroligaša. Stigao je sa oreolom odličnog šutera, ali još uvek nedokazan u najjačem evropskom klupskom takmičenju. U Burgu je bio odličan, ali je tamo i konkurencija bila slabija, kako kod saigrača, tako i kod rivala. Monako je krenuo sa dve pobede u eminentnom takmičenju i potpuno rasterećen odlazi u Madrid. Anđušić je protiv Panatinaikosa bio najefikasniji u svom timu, Grcima je ubacio 17 poena, uz četiri trojke iz isto toliko pokušaja. Slabiji košgeterski učinak imao je u Kazanju, ali je ponovo bio dvocifren, mada nije pogodio nijednu trojku. U Madridu bi trebalo da ima dosta prostora, odbrana Reala fokusiraće se na Džejmsa, a kada mu direktni rival bude bio Najdžel Vilijams-Gos, biće lakše dođi do pozicije za šut, nego kada to bude bio Toma Ertel. Granica za poene Danila Anđušića iznosi 9,5, a mi verujemo da će je on prebaciti. Koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Toma Ertel (Real Madrid) + poena (granica 9,5) 1.85 u Meridianbet

Francuski plej je sve uradio da dođe u Real i na kraju je uspeo u svojoj nameri. Za sada bolje partije pruža u Evroligi, nego ACB ligi, ali je evropsko takmiče nje i značajnije za Madišane. Trener Pablo Laso kombinuje na mestu organizatora njega i Najdžela Vilijamsa-Gosa, dok veteran Serhio Ljulj, ima manju minutažu. Ertel nikada nije bio neki veliki strelac, uvek se više iskazivao kao asistent i odličan odbrambeni igrač. U prvom meču Evrolige sve je iznenadio fantastičnom partijom protiv Efesa, kada je ubacio 15 poena, uz 4 skoka i 3 asistencije. Kao i ceo tim, mnogo slabiji je bio u Pireju. U porazu od Olimpijakosa, prvom Reala u novoj sezoni, Toma Ertel je ubacio 7 koševa, uz 5 dobrih dodavanja. Svestrani košarkaš mogao bi da bude efikasan i u meču sa Monakom, koji ne polaže mnogo pažnje na odbranu, pogotovo kada je na terenu Majk Džejms. Zato smatramo da bi Ertel mogao preko granice od 9,5 poena na ovom meču. Koeficijent u kladionici Meridianbet za ovaj predlog je 1.85.

Saša Vezenkov (Olimpijakos) + poena (granica 13,5) 1.85 u Meridianbet

Igrač koji je obeležio start Evrolige sigurno je najbolji bugarski košarkaš Saša Vezenkov. Ovaj momak je na dva meča, u kojima je njegov tim slavio, oba puta bio najefikasiniji poedinac, ubacivši po 16 poena Baskoniji i Real Madridu. Protiv Madriđana je imao čak i 10 skokova, pa kada se gleda ukupni učinak u prva dva kola, smtramo da je on bio najbolji košarkaš. Sada njegov Olimpijakos igde u Barselonu, na prvo gostovanje. Ovaj meč biće posebno izazovan za Vezenkova koji je u glavnom gradu Katalonije proveo tri sezone, ali nije ostavio veliki trag. Čini se da je pronašao mesto pod suncem u Pireju i sada igra košarku života. U domaćem prvenstvu je napunio koš AEK-a, kome je isporučio 27 poena. I prošle sezone je igrao dobro, ali je sada on predvodnik tima, s obzirom da su Printezisa stigle godine, a Kostas Slukas je više podređen razigravanju. Verujemo da će Vezenkov imati veliki broj pokušaja i da će prebaciti granicu od 13,5 poena. Da li će to biti dovoljno za trijumf njegovog tima, drugo je pitanje. U kladionici Meridianbet kvota za ovaj tip je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.