MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Kolumbija 1.95, Argentina 1.40, Brazil 1.60!

Sportska kladionica Meridian, kao i uvek, donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i sjajan BONUS za online kladjenje!

Ako ste raspoloženi za jedan vrhunski tiket i potencijalni milionski dobitak – na pravom ste mestu! Sve što je potrebno je tu, a to su: vrhunske kvote, bonusi, raznovrsna ponuda…

Pa, krenimo redom. Ove nedelje čeka nas još sjajnih mečeva u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a tu su i najveće kvote koje možete naći na meridianbet.rs. Kako svi znamo da je čar u detaljima – evo jednog vrednog: kladionica Meridian donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

Sve što je potrebno – REGISTRUJ SE na meridianbet.rs i preuzmi bonus za online kladjenje, koji možeš iskoristiti za svoj tiket.

REGISTRUJ SE I PREUZMI 500 RSD BONUSA

A, ako si u onoj grupi koja već ima nalog – ne brini. Meridian misli i na tebe. Ukoliko si registrovan na meridianbet.rs, a nisi deponovao novac – sada je pravo vreme da to uradiš, jer te nakon prvog depozita i odigranog tiketa čeka još jedan bonus!

Novh 500 RSD stiže na tvoj račun! Svi uslovi za zabavu i zaradu su zagarantovani!

A, šta ćemo staviti na ovaj tiket?

KOLUMBIJA – EKVADOR, KEC 1.95

Četvrtak, 23.00

Na krilima iznenađujućeg remija (0:0) sa Brazilom, Kolumbija dočekuje Ekvador. Gosti se trenutno nalaze na poziciji broj tri, dok je Kolumbija na pozicija broj pet na tabeli.

Put do Svetskog prvenstva je dug, ali ako želi da se vrati u pobendički ritam Kolumbija mora uspešno da prevaziđe ovu prepreku. Poraz od Venecuele je malo „poljuljao“  Ekvador, te bi gosti to trebalo da iskoriste.

Važe Kolumbijci za favorita u ovom duelu svakako, te vas na meriidanbet.rs čeka sjajna kvota 1.95 na njihovu pobedu.

ARGENTINA – PERU, KEC 1.40

Petak, 01.30

Argentina je ostvarila veoma važnu pobedu nad Urugvajem od 3:0, i tako se približila plasmanu na SP, ali mora da nastavi dalje.

Ovog puta rivali su fudbaleri Perua, koji su u prethodnom kolu izgubili od Bolivije (1:0), pa moraju da traže izlaz iz krize.

Ipak, jasno je da su Argentinci, prevođeni Lionelom Mesijem, koji je dobio od Federacije Argentine priznanje, za najboljeg strelca CONMEBOL-a, favorite u ovom duelu.

Pa, ko želi “sigurica” tiket – neka u kladionici Meridian potraži najveću kvotu za ovaj duel.

REGISTRUJ SE I PREUZMI 500 RSD BONUSA

BRAZIL – URUGVAJ, KEC 1.60

Petak, 02.30

Brazilci su remizirali na gostovanju Kolumbiji rezultatom 0:0, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, pa sada moraju da se iskupe.

Na redu je duel sa Urugvajem, koji je, kao što smo rekli poražen od Argentine u prethodnom kolu.

Brazilci su malo potreseni najavom najboljeg igrača Nejmara da bi nakon SP mogao da završi reprezentativnu karijeru, ali to im je ujedno i veliki motiv da uopšte odu u Katar.

Da bi “čekirali” kartu, moraju da pobede Urugvaj. Bukmejkeri Meridiana veruju u njih, pa vas čeka kvota 1.60 na njihovu pobedu.

Podsetimo, prve četiri ekipe iz Južne Amerike idu direktno u Katar.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

REGISTRUJ SE I PREUZMI 500 RSD BONUSA

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.