Tiket dana (četvrtak, 14.10.2021)

tiket dana

Kasno noćas i Južnoamerikanci zavrašavaju kvalifikacije za ovaj oktobarski termin i već od sutra vraćaju nam se klupska prvenstva. Ovako izgleda naš tiket za četvrtak, kada ponuda baš i nije najbolja. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja tekstva.

Kolumbija – Ekvador – 1,0-2 @ 3.70 u Meridianbet

Povratak navijača na tribine južnoameričkih stadiona pokazao je kolika je prednost domaćeg terena u tim krajevima. Videlo se to i u kvalifikacionim mečevima odigranih u ovom oktobarskom terminu. Tako se dogodilo da dve najslabije selekcije u Južnoj Americi pobede na svom terenu, pa je Bolivija pobedila Peru, a Venecuela na pleća bacila Ekvador, selekciju koja je u samom vrhu tabele i važi za jednog od favorita za direktan plasman na Mundijal. Za Ekvadorce taj poraz može na kraju biti koban. Oni su čak vodili u Karakasu, ali su na kraju ostali i bez jednog boda. Sada su na deobi trećeg mesta sa Urugvajem, obe reprezentacije imaju po 16 bodova, ali su Kolumbijci samo jedan bod iza njih na petom mestu. U igri su još i Paragvaj i Peru, ali se priključio i Čile. Njihov rival u poslednjoj utakmici u ovom terminu je Kolumbija u Barankilju. U ovom gradu nije pobedio ni Brazil pre tri dana, pa Ekvador očekuje težak posao. ”Kafeterosi” su prvi ostali neporaženi protiv Braila, koji je za njih tradicionalno neugodan protivnik, koga su pobedili samo jednom u poslednjih 20 međusobnih duela. Verujemo da su Kolumbijci bili zadovoljni i jednim bodom protiv ”Selesaa”, pogotovo jer su njihovi direktni konkurenti Ekvadorci izgubii u Venecueli. Ovaj meč vredi čitavih šest bodova, smatramo da među četiri prvoplasirane ekipe neće biti mesta i za jedne i za druge. Brazil i Argentina su jednom nogom u Kataru, Urugvaj ima takav kvalitet da mu plasman ne bi smeo izmaći, a Kolumbija i Ekvador, za sada, glavni su kandidati za to četvrto mesto. Kolumbija je bez poraza na poslednjih sedam kvalifikacionih mečeva, ali su samo dva puta pobedili, dok su čak pet puta remizirali. Ekvador je u slabijoj formi, imaju samo jednu pobedu u četiri poslednja meča, uz dva poraza. Tek im predstoji revanš u Ekvadoru i to će biti šansa za tu selekciju, pošto sada očekujemo sigurnu pobedu Kolumbije. Golova neće biti mnogo, Kolumbija je dobila Ekvador na KOPA Amerika sa 1:0, pa i sada predlažemo jedincu uz 0-2 gola. Za ovu kombinaciju u kladionici Meridianbet kvota je 3.70.

Helsingor – Esbjerg – GG3+ @ 1.99 u Meridianbet

U prvoj utakmici 12. kola danske druge lige igraju Helsingor i Esbjerg. Domaća ekipa je lider prvenstva, ali je znatno popustila u formi u poslednje vreme. Tim iz Helsingora je pobedio samo jednom u poslednja četiri kola, a usput je izgubio i u Kupu od Odenzea. I pored takvog učinka sačuvali su prvo mesto na tabeli, zahvaljujući, pre svega, odličnom učinku na startu prvenstva. Međutim, Lingbi im se približio na samo bod zaostatka, a pritom ima i meč manje odigran. Helsingor brinu mečevi na domaćem terenu, na poslednja tri prvenstvena nisu pobedili, a po bod su odneli Lingbi, Hvidovre i Hobro. Na samo te tri utakmice izgubili su šest bodova. Možda je dolazak Esbjerga prilika da prekinu taj niz, s obzirom da su gosti podbacili u dosadašnjem delu sezone. Esbjerg je planirao povratak u elitu, ali posle polovine regularnog dela prvenstva ima samo 12 bodova i nalazi se na sedmom mestu, prvom ispod crte koja deli plej-of od plej-auta. Ima vremena da Esbjerg uhvati bar šesto mesto, ali će se teško uključiti u trku za plasman u prvu ligu. U poslednja četiri kola Esbjerg je pobedio tri puta, a jednom izgubilo, ali treba reći da je sve tri pobede ostvario na svom terenu, dok na strani još nikog nisu savladali. Domaćin je favorit, ali verujemo da Esbjerg može bar do gola na ovom gostovanju, uzimajući u obzir činjenicu da je Helsingor deset golova na četiri poslednja meča kada je bio domaćin. Naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.