Tiket dana: Poeni igrača

Kasno sinoć završeno je treće kolo Evrolige, a već večeras počinje četvrto. Odličnu ponudu moramo iskoristiti za još jedan tiket sa predlogom poena košarkaša. Napominjemo da su ponuđene granice i broj poena bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Kris Džouns (Asvel) + poena (granica 14,5) 1.85 u Meridianbet

Ovaj košarkaš je posle odlične sezone u Bursasporu potpisao za izraelskog velikana Makabi. Tamo nije stekao veliko poverenje kod trenera Janisa Sferopulosa, pa je u proseku postizao po 7 poena. Uspešniji je bio u domaćem šampionatu, sa skoro 12 koševa prosečno bio je jedan od najzaslužnijih za novu titulu ”Ponosa Izraela”. Na kraju sezone ipak je došlo do sporazumno raskinutog ugovora, pošto je Džouns imao 1+1 godinu, pa je američki bek krenuo put Francuske. Stogao je u Asvel kod trenera Ti Džej Parkera, brata čuvenog Tonija, bivšeg asa San Antonija i novog vlasnika kluba iz Vilerbana. Kris Džouns je uzvratio odličnim igrama, a Asvel je pobedio na prva tri meča u Evroligi. Džouns je ubacivao 14 pa 24 i na kraju 16 poena, pa verujemo da će biti tako efikasan i protiv Makabija, želeći da pokaže Izraelcima i Sferopulosu da su ga se lako odrekli. Granica je na 14,5 poena, a predlažemo više od ovog broja. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet kvota je 1.85.

Skoti Vilbekin (Makabi) + poena (granica 16,5) 1.85 u Meridianbet

Najverovatnije će direktni konkurent na terenu Krisu Džounsu biti Skoti Vilbekin. Ova dvojica košarkaša nosila su isti dres prethodne sezone, pa je i Vilbekin jedan od razloga zašto se Makabi rastao sa Džounsom. Nije bilo dovoljno prostora za dva takva strelca, pa su se u Makabiju odlučili da zadrže Skotija Vilbekina, koji je već treću sezonu u Tel Avivu, u koji je došao iz Darušafake. PŠosle fantastičnog izdanja protiv Bajerna u prvoj i, do sada jedinoj, pobedi Makabija, Vilbekin je nešto slabije odigrao protiv Zvezde i Armanija. U meču sa Zvezdom je ipak stigao do 18 ubačenih poena, ali je podbacio pre dva dana u Italiji, kada je u gradu mode stigao samo do 8 koševa. Kada Amerikanac igra slabo, Makabi ne može da pobedi, pa od njegovog učinka umnogome zavisi ishod ovog duela u predgrađu Liona. Smatramo da će Vilbekin biti raspoložen, teško je da u tri dana dva puta ima onako slab procenat šuta, pa očekujemo da prebaci granicu od 16,5 koševa, za koju je kvota u kladionici Meridianbet 1.85.

Lendri Noko (Baskonija) + skokova (granica 6,5) 1.85 u Meridianbet

Kamerunac je shvatio šta je njegova glavna uloga u ekipi Baskonije, u koju je stigao ovog leta iz Crvene zvezde. Njemu sleduje ”prljav” posao, borba pod košem, a za poene su zaduženi Rokas Giedraitas, Simone Fontekio i Vejd Boldvin, dok je dirigentska palica u rukama iskusnog Džejsona Grendžera. Lendri Noko mora da igra odbranu, ali i da u napadu skuplja otpatke, posle promašaja svojih saigrača. Sada se Noko, sa novim klubom, vraća u Berlin, gde je u dresu Albe igrao fantastično pre dve sezone, što će za njega biti dodatni stimulans. Na prva tri evroligaška meča Noko nije bio preterano efikasan, ukupno je ubacio 14 koševa, ali je zato uhvatio 22 lopte na te tri utakmice. Zato i predlažemo + skokova za njega na ovom meču. Granica za skokove je na 6,5, a uvereni smo da će Kamerunac pokupiti bar sedam lopti pod koševima. Kvota za ovaj tip u kladionici Meridianbet je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.