Najava i analiza: Serija A, 8. kolo: Derbi u Torinu, težak posao za aktuelnog šampiona na “Olimpiku”, Milan dočekuje ekipu iz grada ljubavi!

Od danas su na programu mečevi osmog kola italijanske Serije A u kom nas očekuje pregršt zanimljivih susreta. Najzanimljiviji meč, ali i derbi kola se igra u Torinu gde će Juventus dočekati Romu.
Inter putuje na teško gostovanje u prestonicu Italije gde ga očekuje duel sa Lacijom. Milan ne bi trebalo da ima većih problema na svom terenu protiv Verone, dok će lider na tabeli Napoli na svom terenu dočekati Torino.
Kada je trenutna tabela u pitanju, na prvom mestu se nalazi Napoli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Milan. Na trećem mestu se trenutno nalazi aktuelni šampion Inter, dok je na četvrtom mestu Roma koja igra sjajno od kako je na klupu ovog tima seo Žoze Murinjo.

Specija – Salernitana – 3+ @ 1.84 u Meridianbet

Prvi meč osmog kola Serije A se igra u Liguriji gde će Specija na svom terenu dočekati Salernitanu. Oba tima imaju potpuno iste ciljeve kada je ova sezona u pitanju pošto će primarni cilj obeju ekipa biti opstanak u društvu najboljih, a već sada slobodno možemo istaći da su upravo ova dva tima i najozbiljniji kandidati da na kraju šampionata napuste najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naime, biće ovo duel dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja, pošto se Specija trenutno nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda, dok je njihov rival Salernitana u nešto boljoj situaciji pošto trenutno novajlija u ligi zauzima osamnaesto mesto uz ruku na srce isti broj bodova kao i njegov rival na ovom duelu.
Zbog svega navedenog smo mišljenja da će i jedni i drugi ići na trijumf na ovom duelu, a sve ovo nam može doneti i dosta golova u Liguriji, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84.

Lacio – Inter – 2 @ 2.35 u Mozzartbet

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru osmog kola italijanske Serije A se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Lacija dočekati Inter.
Lacijali igraju promenljivo na startu šampionata, a u prošlom kolu je ekipa koju od ove sezone sa klupe predvodi Mauricio Sari doživela težak poraz na gostovanju kod Bolonje, pošto je taj meč završen rezultatom 3:0, pa se Rimljani trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli.
U goste im dolazi aktuelni šampion Inter koji se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli. U prošlom kolu su “neroazuri” ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod nimalo naivnog Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Prednost na ovom duelu ipak dajemo gostima iz Milana i hrabro vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.35.

Milan – Verona – 1 @ 1.61 u Meridianbet

Poslednji meč subotnjeg programa italijanske Serije A se igra na “San Siru” gde će fudbaleri Milana ugostiti Veronu. “Rosoneri” se posle sedam odigranih kola nalaze na odličnom drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, pa bi četa Stefana Piolija eventualnim trijumfom na ovom duelu mogla i da prenoći na prvom mestu na tabeli, pošto Napolitanci svoj meč osmog kola igraju u nedelju.
Inače, u prošlom kolu su Zlatan Ibrahimović i drugari slavili na teškom gostovanju kod Atalante, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Sa druge strane, Verona trenutno zauzima dvanaesto mesto na tabeli, a ono što svakako dobar podatak za sve navijače tima iz grada ljubavi, je da ova ekipa na četiri poslednja meč ne zna za poraz, a u tom periodu su fudbaleri ovog tima ostvarili dva trijumfa i dva remija.
Ipak, smatramo da je gostovanje na “San Siru” preveliko iskušenje za fudbalere Verone, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Kaljari – Sampdorija – 3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Prvi meč nedeljnog programa se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija dočekati Sampdoriju. Trenutno se popularni “Sardi” nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, i opšti utisak je da ovu ekipu očekuje još jedna poprilično teška sezona, nakon što je Kaljari prošle godine jedva obezbedio opstanak.
U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Venecije, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče Sampdorije, Đenovljani se trenutno nalaze petnaestom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, i slobodno možemo konstatovati da smo od ovog tima očekivali dosta više ove sezone.
U prošlom kolu je Sampa u jednom fantastičnom susretu remizirala na svom terenu protiv Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 3:3.
Kada je ovaj duel u pitanju, smatramo da je nekako najrealnije da probate sa golovima na ovom duelu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.80.

Empoli – Atalanta – 2 @ 1.65 u Meridianbet

Svi navijači Empolija mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji fudbaleri ovog tima igraju u ovoj sezoni. Naime, klub iz Toskane se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu sa devet osvojenih bodova, pošto su do sada ostvarili tri trijumfa i četiri poraza.
U prošlom kolu je Empoli očekivano doživeo poraz na gostovanju kod Rome, pošto je duel na “Olimpiku” završen rezultatom 2:0.
U goste im dolazi Atalanta koja igra nešto slabije na početku sezone nego što su to mnogi očekivali, pa se trenutno “boginja” iz Bergama nalazi na osmom mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova koliko ima i sedmoplasirani Juventus.
Nažalost, u prošlom kolu je četa Đanpjera Gasperinija na svom terenu u derbiju kola poražena od Milana, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Do sada smo bili svedoci toga da Atalanta igra dosta bolje na gostovanjima nego na svom terenu pa vam predlažemo da odigrate 2 koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Đenova – Sasuolo – GG @ 1.62 u Mozzartbet

Iako Đenova ima velika očekivanja od ove sezone, do sada je ova ekipa sakupila samo pet bodova pa se posle sedam odigranih kola nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli, i ako se pojutru dan poznaje utisak je da će popularni “grifoni” i ovog puta voditi bitku za opstanak.
U prošlom kolu su Đenovljani doživeli poraz i na gostovanju kod Salernitane, koja je po mnogim mišljenjima i ekipa koja je do sada najmanje pokazala u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Što se tiče Sasuola, tim iz Ređo Emilije je u prošlom kolu poražen na svom terenu od Intera, iako je ovaj tim pružio jednu odličnu partiju na tom duelu, ali je nekako utisak da se više nije moglo protiv aktuelnog šampiona Italije.
Trenutno se Sasuolo nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova i sva je prilika da se dobre partije od tima sa “Mapei” stadiona tek očekuje.
Smatramo da će i Đenova i Sasuolo postići makar po jedan gol na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.62.

Udineze – Bolonja – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

“Zebre” iz Udina su krenule sjajno u novu sezonu, čak je ova ekipa u jednom trenutku bila i na visokom trećem mestu na tabeli, međutim kako vreme prolazi tako i Udineze igra sve slabije.
Naime, ova ekipa je na četiri poslednja susreta bez trijumfa, a u tom periodu su fudbaleri ovog tima doživeli tri poraza, uz remi u prošlom kolu u jednom sjajnom susretu kod Sampdorije, kada je bilo 3:3.
Sa druge strane izabranici Siniše Mihajlovića u sjajnom raspoloženju dolaze na ovo gostovanje pošto su u prošlom kolu na svom terenu demolirali Lacio, a taj duel je završen rezultatom 3:0, pa se trenutno Bolonja nalazi na devetom mestu na tabeli što je nešto sa čim svi u klubu moraju da budu zadovoljni obzirom da je konkurencija u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A zaista paklena.
Jako teško je ovde prognozirati pobednika, uz konstataciju da bi tim iz Udina posle četiri meča bez trijumfa napokon mogao da zabeleži pobedu, ali vam pre toga ipak savetujemo da probate sa golovima, kojih bi i te kako trebalo da bude na “Dačija” Areni pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Napoli – Torino – 1-1 @ 2.10 u Mozzartbet

Fudbaleri Napolija su bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje u ovom šampionatu, pošto se tim sa stadiona “Dijego Armando Maradona” nakon sedam odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova.
U prošlom kolu su Napolitanci imali dosta težak posao pošto su gostovali kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je bila sedma vezana pobeda za četu Lučana Spaletija koji radi zaista sjajan posao u svom novom klubu.
Torino je sa druge strane u prošlom kolu doživeo poraz na svom terenu od Juventusa u gradskom derbiju, i to pošto je taj meč završen sa minimalnom pobedom “stare dame” od 0:1.
Trenutno se popularni “bikovi” nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanestom mestu, a na tri poslednja susreta u Seriji A ne znaju za trijumf.
Smatramo da se trijumf lidera na tabeli ne dovodi u pitanje i da će Napolitanci od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu gostiju iz Torina zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Juventus – Roma – 1 @ 1.95 u Meridianbet

Derbi kola se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Romu. “Stara dama” je jako loše startovala u ovogodišnjem izdanju Serije A, ali je nekako utisak da kako vreme prolazi tako i Juve pruža sve bolje partije, pa se trenutno ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli.
Na poslednja tri meča izabranici Masimilijana Alegrija su ostvarili tri vezana trijumfa, a poslednji je bio na gostovanju kod gradskog rivala Torina, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Rome, nema nikakve sumnje da je Žoze Murinjo u potpunosti probudio uspavanu rimsku “vučicu” koja se posle sedam odigranih kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli, što na kraju i jeste primarni cilj Rimljana pošto to mesto donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Roma ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Empolija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Kada je ovaj susret u pitanju, prednost ipak dajemo domaćoj ekipi i savetujemo vam da hrabro odigrate jedinicu za koju je Meridianbet pripremio sjajnu kvotu 1.95.

Venecija – Fiorentina – G2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Poslednji meč ovog kola se igra u gradu na vodi, pošto će Venecija na svom terenu dočekati Fiorentinu. Poznato je da se domaćin posle baš dosta vremena vratio u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali je sigurno da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se povratnik u Seriju A nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova pošto je do sada ova ekipa ostvarila jedan trijumf, dva remija i čak četiri poraza.
Fiorentina konačno igra dobro na startu jednog šampionata, pa se trenutno “ljubičasti” predvođeni sjajnim Dušanom Vlahovićem nalaze na petom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu je “viola” doživela treći poraz u šampionatu i to na svom terenu od lidera na tabeli Napolija, a taj susret na “Artemio Frankiju” je završen rezultatom 1:2.
Mišljenja smo da će Dušan Vlahović i drugari postići makar dva gola na ovom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.