Tiket dana (subota, 16.10.2021)

tiket dana

Najzad je ponuda prava fudbalska. Posle dve sedmice vraćaju se sve lige, i u naredna dva dana najteže će biti to koga staviti u tiket. Iznenađenja se dešavaju na sve strane, pa budite oprezni. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Štutgart – 1,2+ @ 1.75 u Mozzart

Za ekipu Borusije pauza je došla u lošem trenutku. Menhengladbah je vezao dve velike pobede, prvo protiv imenjaka iz Dortmunda na svom Borusija parku, a onda i na gostovanju u Volfsburgu. Šest bodova protiv dva tima učesnika Lige šampiona, rezultat su vredan pažnje. Međutim, ”Ždrepci” su još u donjoj polovini tabele, na 10. mestu. Posle sedam kola Borusija je sakupila 10 bodova, što nije mnogo, ali su imali i težak raspored, ali i velike probleme sa povredama. Sada im u goste stiže Štutgart, ekipa koja je slavila u prvom kolu protiv Grojter Firta, a onda punih pet kola nije znala za trijumf. U prethodnom kolu i oni su pobedili, bili su bolji od Hofenhajma i stigli do osmog boda u sezoni. ”Švabe” nisu pobedile na strani, imaju dva remija i poraz, a dali su samo jedan gol. Po nama, domaća ekipa je favorit u ovom meču i očekujemo da nastavi niz pobeda, Uz jedinicu, verujemo da će Menhegladnah postići bar dva gola, pa vam predlažemo kombinaciju 1,2+ za koju je koeficijent u kladionici Mozzart 1.75.

Lion – Monako – GG3+ @ 1.87 u Mozzart

Derbi meč ovog kola u francuskoj Ligi igra se u Lionu. Domaći ”Lavovi” dočekuju Monako, a obe ekipe startovale su ispod očekivanja. To se posebno odnosi na Lion, koji još plaća danak lošem startu prvenstva. Sada tim sa Žerlana ima 13 bodova i zauzima tek 10. mesto na tabeli. Nakon onog nesrećenog poraza od PSŽ-a na Parku Prinčeva usledio je trijumf nad ekipom Troa, a onda dva vezana remija, protiv Lorijana i Sent Etjena. U međuvremenu su igrali dobro u Ligi Evrope i u prva dva kola pobedili Rendžers u Glazgovu i Brondbi na svom terenu. Nije ni Monako sakupio onoliko bodova koliko je planirao. ”Kneževi” su nešto uspešniji od svog rivala, imaju 14 bodova i pozicionirani su na 6. mestu. Nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, u kvalifikacijama ih je zaustavio Šahtjor, pa su se preselili u Ligu Evrope. U prva dva kola su pobedili Šturm kao domaćini i osvojili bod u San Sebastianu protiv Real Sosijedada. Na utakmicama ove dve ekipe pada dosta golova, pa očekujemo da ih bude i sada. Predlog je igra gol-gol, uz bar tri gola ukupno. Za GG3+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.87.

Sporting Hihon – Alkorkon – 1 @ 1.70 u Mozzart

Crveno-beli iz Hihona su na drugom mestu na tabeli španske Segunde, a ta pozicija na kraju prvenstva donosi direktan plasman u La Ligu. Još je daleko kraj prvenstva, ali početak hrabri navijače ovog kluba. Sporting i ove sezone predvodi sjajni Uroš Đurđević, koji nije efikasan kao ranije, ali je sa tri pogotka i sada najbolji strelac tima. Ispred Sportinga je samo Almerija, koja ima 19 bodova, jedan više od njih, a i tu ekipu predvodi jedan bivši napadač Partizana, Umar Sadik, koji je prvi strelac lige sa 7 golova. Hihon je imao dva uzastopna gostovanja u dva prethodna kola, i na oba su igrali nerešeno 1:1. Prvo kod novajlije Amorebijete, a onda i u Ovijedu. Zanimljivo je da je Sporting stoprocentan na svom terenu, na četiri odigrana meča zabeležili su isto toliko pobeda, ali su sve ostvarene sa golom razlike. U goste im dolazi ekipa Alkorkona, trenutni ”fenjeraš”. Alkorkon je osvojio šest bodova, zahvaljujući pobedama nad Mirandesom na strani i Burgosom u prethodnom kolu. Na ostalih sedam mečeva doživeli su poraze. U prethodne dve sezone Sporting nije pobedio Alkorkon u Hihonu, ali jeste u gostima oba puta. Vreme je za trijumf pred svojim navijačima, a za jedinicu se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 5.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.