Tiket dana (nedelja, 17.10.2021)

tiket dana

Juče je bila odlična ponuda, ali nam se čini da je danas još bolja. Biće prava umetnost izabrati prave mečeve i izbeći potencijalne ”mine”. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Leverkuzen – Bajern – 1-3pp,1-3dp @ 1.86 u Mozzart

Dve prvoplasirane ekipe pred ovo kolo podeliće megdan na Baj areni u Leverkuzenu. Istina, obe su se spustili za po jedno mesto nakon pobede Dortnumda nad Majncom, ali ”Milioneri” imaju meč više odigran. Pobednik će na vrh, a ako bude remi, Borusija će naredno kolo dočekati kao lider. Pred odlazak na pauzu Bajern je prvi put poražen ove sezone. Izgubio je od Ajntrahta na svom terenu, što je sigurno najveće iznenađenje u Bundesligi u aktuelnom šampionatu. Možda je pozar, u neku ruku, bio i dobar za Bavarce, da bi shvatili na vreme da nisu nepobedivi. jednom je u prvih sedam kola izgubio i Leverkuzen. I oni su poklekli na svom terenu, a porazila ih je Borusija iz Dortmunda. Mora se priznati da ”Farmaceuti” igraju iznad očekivanja na početku sezone, pa su tako u Ligi Evrope dobili oba meča na startu grupne faze, drugi u Glazgovu protiv Seltika sa ubedljivih 4:0, koliko su pobedili i Arminiju u Bilefeldu u poslednjem kolu pred prekid prvenstva zbog obaveza reprezentacija. ada se sastaju Leverkuzen i Bajern golova je uvek mnogo. Bavarci su dobili prethodna tri prvenstvena meča, a poslednji trijumf Leverkuzena desio se pre dve godine u Minhenu. Pošto su kvote za golove dosta niske, predlažemo igru 1-3 gola u oba poluvremena. Za tip 1-3pp,1-3dp u kladionici Mozzart kvota iznosi 1.86.

Viljareal – Osasuna – GG @ 1.97 u Mozzart

”Žuta podmornica” je osvajanjem Lige Evrope stekla pravo da ove sezone nastupi u Ligi šampiona. Posle dva kola u najjačem klupskom takmičenju imaju samo jedan osvijen bod, pa im je u meču sa Jang Bojsom pobeda imperativ. Nisu imali sreće u prva dva kola, Atalanta je na El Madrigalu izjednačila na 2:2 u finišu meča, a Kristijano Ronaldo je doneo trijumf Mančester junajtedu nad Viljarealom duboko u sudijskoj nadoknadi meča na Old Trafordu. To je ujedno bio jedini poraz Viljareala u aktuelnoj sezoni. U La Ligi su na sedam odigranih utakmica pet puta remizirali i dva puta pobedili, i jedini su tim koji nije osetio gorčinu poraza. Mada nemaju poraz, fudbaleri Viljareala nalaze se u donjem delu tabele. Pred ovo kolo bili su tek 11. mada su odigrali meč manje od većine drugih ekipa. Sada u Viljareal dolazi Osasuna, ekipa koja je prijatno iznenađenje i koja se nalazi na odličnom petom mestu sa 14 bodova. Za tim iz Pamplone to je odličan skor, a mogu da ga zahvale činjenici da su u prethodna četiri kola zabeležili tri pobede i jedan poraz. Prošle sezone Osasuna je slavila u Viljarealu, ali je ”Žuta podmornica” bila bolja u Pamploni. Oba puta padalo je dosta golova, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici Mozzart iznosi 1.97.

Sion – Bazel – 2,2+ @ 1.95 u Mozzart

Domaćin je jedan solidan ciklus, kada je osvojio 8 bodova u četiri kola, pokvario u prethodna četiri sa samo dva osvojena boda. Sion ima dva poraza iza sebe pred odazak na prvenstvenu pauzu, oba u Cirihu, prvo od Grashopersa, a onda i Ciriha. Na te dve utakmice primili su čak devet golova. Još uvek su van opasne zone, što je za njih i najvažnije, s obzirom da su prethodne sezone jedva izborili ostanak u društvu najboljih. Bazel želi da vrati titulu na Sent Jakob, za sada sve ide u dobrom pravcu, pa su pred ovo kolo bili prvi sa dva boda više od šampiona Jang Bojsa. Imali bi i četiri, ali nisu u prošlom kolu uspeli da pobede Lucern na svom terenu. Četiri godine navijači Bazela čekaju titulu šampiona, jer toliko ona bori u vitrinama tima iz Berna. Sve je podređeno ostvarenju tog cilja, mada igraju i u grupnoj fazi Lige konferencija. Loše je to što u tom takmičenju imaju daleka putovanja, pa su u prvom kolu išli u Azerbejdžan i igrali bez golova sa Karabagom, dok su u drugom dočekali Kairat iz Kazahstana. U naredna dva kola igraju sa kiparskom Omonijom, a ni put na Ostrvo nije mnogo bliži. U prvom duelu ove dve ekipe u ovoj sezoni Bazel je pobedio Sion na svom terenu sa čak 6:1, a i sada predviđamo njegovu pobedu, uz bar dva postignuta gola. Za igru 2,2+ u kladionici Mozzart kvota je 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzart iznosi 7.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.