Tiket dana (utorak, 19.10.2021)

tiket dana

Pred nama je treće kolo Lige šampiona, ali će večeras aktivni biti i Englezi u nižim ligama, pa je ponuda odlična. Napominjemo da su koeficijenti bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Pari Sen Žermen – RB Lajpcig – 1,2+ @ 1.67 u Meridianbet

Parižani pobeđuju, ali se muče. Mnogo puta se u Ligi 1 dogodilo da preokreću u finišu, pa je tako bilo i u petak protiv Anžea. To im jedino nije pošlo za rukom u duelu sa Renom, kada su doživeli jedini poraz u aktuelnoj sezoni. Što se tiče Lige šampiona ”sveci” su u prvom kolu neočekivano remizirali u Brižu, sa šampionom Belgije, ali su zato u drugoj kolu pobedili najvećeg konkurenta, Mančester Siti, sa 2:0 na svom Parku Prinčeva. Bilo kako bilo, i dalje su oni i ”Građani” najveći favoriti za plasman u nokaut fazu, mada su Belgijanci u prva dva kola bili odlični i sakupili su četiri boda. Lajpcig je daleko od prolaska dalje, ”bikovi” su izgubili oba meča na startu takmičenja i bez osvojenog boda odlaze u ”grad svetlosti”. ”Bikovi” su ubedljivo izgubili u Mančesteru, što se i očekivalo, u neku ruku, ali poraz od Klub Briža u Lajpcigu bio je sasvim neočekivan. Ni u Bundesligi ne ide po planu, pogotovo na strani, i Lajpcig još nema pobedu na gostovanjima, računajući i Bundesligu i Ligu šampiona. Teško je očekivati da mogu do prvog gostujućeg trijumfa u Parizu. Ove dve ekipe su tri puta igrale međusobne duele u 2020. godini, najvažniji je dobio PSŽ u polufinalu Lige šampiona za sezonu 2019/20, dok su u prethodnoj sezoni ovog takmičenja bili u istoj grupi, i podelili po jedan trijumf. Naš predlog je pobeda domaćina, uz bar dva postignuta gola. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.67.

Porto – Milan – GG @ 1.72 u Meridianbet

Posle dva kola u voj grupi i Porto i Milan su u teškoj situaciji. Na tabeli su se izdvojili Liverpul sa 6 i Atletiko sa 4 boda, dok Portugalci imaju jedan, a ”rosoneri” su još bez osvojenog boda. S pravom je ova grupa proglašena za jednu od najjačih, a za sada je Milan tragičar. Povratnici u eliton takmičenje imali su prednost i na Enfildu i na San Siru protiv Atletika, ali su na kraju ostajali praznih šaka. Još uvek se nije smirila tenzija nakon poraza od Madriđana, kada su ostali sa igračem manje, a poraženi su iz penala u sudijskoj nadoknadi. Milan je bio oštećen u tom meču sudijskim odlukama, ali im to sada mala uteha. U Seriji A igraju dobro, mada su u subotu gubili od Verone sa 2:0, ali su u nastavku postigli čak tri gola. Sada su najbliži pratioci vodećeg Napolija, imaju sedam pobeda i jedan remi i još su bez poraza. Porto je novo izdanje LIge šampiona započeo odličnom igrom na Vanda Metropolitanu gde je osvojio bod protiv Atletika. Portugalci su bili bliži pobedi, poništen im je jedan gol, ali je meč završen bez pogodaka. U domaćem prvenstvu nemaju poraz u prvih osam kola, a sa šest pobeda i dva remija nalaze se na drugom mestu iza Benfike koja ima bod više. Ovo je meč u kome bod ne znači mnogo ni jednima ni drugima, pa će morati da igraju otvoreno na pobedu. U takvoj igri golova bi moralo da bude, a naš predlog je igra gol-gol. Za GG u kladionici Meridianbet kvota je 1.72.

Šefild junajted – Milvol – 1 @ 1.86 u Meridianbet

”Oštrice” su startovale ispod očekivanja, i ako se podhitno ne prizovu pameti, od povratka u Premijer ligu neće biti ništa. Nakon 12 odigranih kola Šefild junajted se nalazi tek na 13. mestu sa samo 15 bodova, a imaju više poraza nego pobeda. Jorkširci su imali dosta problema na startu, pogotovo na svom Bramal Lejnu, dok su u poslednje vreme sigurni kao domaćini, imaju tri pobede remi na poslednje četiri utakmice, ali nikako da trijumfuju na strani. Isti broj bodova kao i Šefild ima i Milvol, ali ”Lavovi” nemaju ambicije da jure plasman u elitu. Tim iz Londona je imao niz od sedam uzastopnih utakmica bez poraza, da bi ga prekinuo u subotu, kada je poražen od Lutona u gradskom derbiju. Milvol ima najviše nerešenih rezultata, uz Derbi i Preston, sve tri ekipe remizirale su na polovini odigranih mečeva u dosadašnjih 12 kola. ”Lavovi” su uz šest nerešenih ishodna, upisali i po tri pobede i poraza. Očekujemo pobedu ”Oštrica”, koje sa klupe predvodi srpski trener Slaviša Jokanović, koji je sa Šefildom imao mnogo sreće u subotu kada je njegov tim preokrenuo meč protiv Stouka u poslednjih deset minuta. Kvota za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.