Tiket dana (sreda, 20.10.2021)

tiket dana

Večeras se privodi kraju treće kolo Lige šampiona, ali se igra i u nižim ligama u nekim zemljama. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Benfika – Bajern – 2,2+ @ 1.58 u Meridianbet

”Orlovi” iz Lisabona mogu biti sasvim zadovoljni startom u Ligi šampiona. Dobili su grupu u kojoj su Bajern i Barselona, a uspeli su da sakupe četiri boda iz prve dve utakmice, a da pritom nisu još primili ni gol. Posle remija bez golova u Kijevu, Benfika je sa 3:0 pobedila Barselonu u Lisabonu. Ta utakmica može da bude ključna kada se bude podvlačila crta, odnosno kada bude padala odluka o drugom mestu u grupi, pošto je prvo, sigurni smo u to, rezervisano za Bajern. U meču sa Kataloncima blistao je mladi Darvin Nunjez, nova zvezda svetskog fudbala i nova ”zlatna koka” Benfike. Na ruku im je išao i trijumf Bajerna u Barseloni, pa bi se moglo dogoditi da im samo trijumf protiv Dinama, do kraja takmičenja bude dovoljan. Bajern seje strah širom Nemačke i Evrope. Posle prvog poraza u sezoni, od Ajntrahta na svom terenu, gostovali su Leverkuzenu i dali prvom pratiocu pet golova u prvom poluvremenu. Bilo je to neverovatno izdanje šampiona Nemačke, pogotovo sredinom poluvremena, kada su za desetak minuta postigli četiri gola. Ništa dobro se ne piše ni Benfiki, mada će se oni potruditi da skupo prodaju kožu. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.58.

Lil – Sevilja – 2 @ 2.35 u Meridianbet

Po očekivanju, takmičenje u G grupi Lige šampiona, biće najinteresantnije. Sve četiri ekipe imaju svoje šanse da se nađu u drugof fazi, a posle dva odigrana kola najbliži tom cilju je austrijski Salcburg. ”Bikovi” su sakupili četiri boda, remijem u Seviji i trijumfom nad Lilom. Andalužani i Volfsburg imaju po dva, dok je Lil osvojio samo jedan. Šampion Francuske bio je nosilac u grupi, ali je već na startu sezone Lige 1 bilo jasno da ”Buldozi” nisu ono što su bili prethodne sezone. Uspelo je tim sa severa Francuske da iznenadi Parižane u prošloj sezoni, i dok su ovi jurili evropski tron, Lil je došao do titule šampiona u zemlji svetskog prvaka. Sevilja nije izgubila u prva dva kola, ali sigurno da nisu zadovoljni skorom od dva boda. U jednom čudnom meču sa Salcburgom, sa četiri penala u prvom poluvremenu, od toga čak tri za goste, igrali su 1:1, a isti rezultat bio je u nemakom gradu automobila. Ako žele dalje, a sigurno da žele, Andalužani moraju da budu uspešni u naredna dva meča sa Lilom. Treba im najmanje četiri boda iz ovog dvomeča, a mi verujemo da mogu do tri boda već na gostovanju na ”Plej-Morou”. Sevilja je bila uspešna u Vigu ovog vikenda, minimalnim rezultatom pobedili su Seltu, a Lil je istim rezultatom izgubio u Klermonu. Kvota za dvojku je privlačna, pa vam preporučujemo pobedu gostiju. U kladionici Meridianbet za dvojku se dobija koeficijent 2.35.

Fulam – Kardif – 1,2+ @ 1.77 u Meridianbet

Koliko god izgledaju nemoćno u Premijer ligi, kada se tamo takmiče, toliko je Fulam nekad dominantan u Čempionšipu. Najveće zasluge za dobre igre idu na adresu srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića, trenutno prvog strelca lige sa 12 golova, posle isto toliko utakmica. U subotu je Mitrogol postigao dva pogotka u pobedi nad Kvins Park Rendžersima, i sada je Fulam treći sa 23 boda, dva manje od Bornmuta, a čet od vodećeg Vest Broma. Bitka za jedno od prva dva mesta, koja direktno vode u elitu, tek će se rasplamsati, pa je svaki izgubljen bod velik kao kuća. Njihov rival u vanrednom kolu je Kardif. Ekipa iz Velsa je u velikoj krizi, imaju šest vezanih poraza, na kojima su dali samo jedan, a primili 15 golova. U derbiju Velsa razbio ih je Svonsi, bilo je čak 3:0 za ”Labudove” u tom duelu. Džaba dobar strat sezone, kada su u prvih šest kola imali tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pošto ih je ovaj crni niz odveo na 20. mesto, sa samo tri boda više od prvog tima ispod crte. Fulam mora da nastavi sa pobedama, a uz jedinicu biće i bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 6.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.