Tiket dana (četvrtak, 21.10.2021)

tiket dana

Posle uzbuđenja u Ligi šampiona, pratimo dešavanja u trećem kolu Lige Evrope i Lige konferencija. Tu su i četiri predstavnika Regiona, dva u jednom i dva u drugom takmičenju. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Fejnord – Union Berlin – GG3+ @ 1.95 u Mozzart

Dok je Fejnord u svojoj istoriji osvajao evropska takmičenja, bio i prvak Evrope, Union je debitant u evropskim mečevima. Tim iz Berlina tek treću sezonu igra u nemačkoj eliti, a već se ustalio u gornjem delu tabele. Do grupne faze LIge konferencija stigao je preko finskog KuPS-a, sa kojim nije imao mnogo problema, a u prva dva kola u E grupi izgubio je od Slavije u Pragu, ali je zatim pobedio Makabi iz Haife u Berlinu. Ekipa iz Roterdama je bila uspešnija, bar po bodovnom učinku. Prv su osvojili bod u Izraelu, a onda su savladali Slaviju u holandskom lučkom gradu. U domaćem prvenstvu Fejnord je na petom mestu, mada je u poslednja dva kola osvojio samo jedan bod. U predstojeća dva meča između Fejnorda i Uniona rešiće se dosta toga, mada je grupa prilično izjednačena. Očekujemo da u Roterdamu bude golova, i to na obe strane. Za igru GG3+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.95.

Bazel – Omonija – 1,2+ @ 1.67 u Mozzart

Ma koliko takmičenje u Evropi bilo izazovno, Bazelu je najvažnije da vrati titulu šampiona u Švajcarskoj, pošto je ona već četiri godine u vlasništvu Jang Bojsa. Za sada im ide dobro, nalaze se na čelu tabele, ali prednost pred konkurentima nije takva da mogu da budu spokojni. Što se Lige konferencija tiče, sigurno im je bitno da prođu u narednu fazu, a ako budu prvi u grupi igraće direktno u osmini finala. Posle dva kola Švajcarci imaju četiri boda. U Azerbejdžanu su igrali bez golova sa Karabagom, dok su na svom Sent Jakobu pobedili kazahstanski Kairat. Sada će ugostiti kiparsku Omoniju, što samo pokazuje kako su nezgodnu grupu dobili, pre svega zbog napornih i dalekih gostovanja. Kiprani su uzeli samo bod u prva dva kola i ukoliko izgube u Bazelu, teško će i do drugog mesta. Bazel je apsolutni favorit protiv Kiprana, a pored jedinice očekujemo i bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Mozzart kvota iznosi 1.67.

Rapid – Dinamo Zagreb – T22+ @ 2.35 u Mozzart

Prošle sezone Rapid je izbacio Lokomotivu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali će sada imati mnogo teži zadatak protiv ”starijeg brata” tima iz Zagreba. Dinamo već godinama pravi odlične rezultate u Evropi, a prošle sezone je napravio pravo čudo plasmanom u četvrtfinale Lige Evrope. Uspeli su da izbace Totenhem, pobedivši ga sa 3:0 na Maksimiru, ali je Viljareal bio nepremostiva prepreka u četvrtfinalu. Ove sezonu su pokušali da se domognu Lige šampiona, ali su neočekivano ispali na poslednjoj prepreci od moldavskog Šerifa, koga su malo potcenili. U prva dva kola Lige Evrope uspeli su da pobede na strani belgijski Genk, ali su poraženi na svom terenu od Vest Hema. ”Čekićari” su favoriti u ovoj grupi, a na Dinamu je da pokuša da im pomrsi konce. Rapid je bio sasvim solidan prošle sezone, izborili su grupnu fazu Lige Evrope, a stigli su i do vicešampionske titule u Austriji. Ove godine im ide mnogo lošije, u Bundesligi su tek osmi, a u prva dva kola u Ligi Evrope doživeli su isto toliko poraza, bez postignutog gola. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale pre tačno 50 godina, pa će susret biti zanimljiv i zbog te činjen ice. Gosti dolaze u Beč kao favoriti i očekujemo da postignu bar dva gola protiv Rapida. Za T22+ u kladionici Mozzart kvota je 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 7.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.