Tiket dana (subota, 23.10.2021)

tiket dana

Pred nama je prebogat dan za klađenje, ali ni nalik na nedelju, kada će se širom Evrope igrati derbi mečevi. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Brajton – Mančester Siti – 2,0-3 @ 2.05 u Mozzart

Da nije meča Mančester junajted – Liverpul ovo bi bio apsolutni derbi kola. Šampion je trenutno treći, a Brajton je odmah ispod njih. Moglo bi se reći da je i jedno i drugo iznenađujuće, to što je Siti tako nisko, a još više što je Brajton tako visoko na tabeli. ”Galebovi” su u svakom pogledu hit prvenstva. Nikada se nije dogodilo, od kada su premijerligaši, da osvoje ovoliko bodova u prvih osam kola. Do sada su izgubili samo jednom, a u sva tri prethodna igrali su nerešeno. Njihova šansa u duelu sa mnogo jačim rivalom je rasterećenost, pošto nemaju šta da izgube, a bodovi im nisu imperativ. Mora se priznati da je Brajton imao i nešto laški raspored na startu, jedino se mečevi sa Lesterom i Arsenalom mogu smatrati da su iz one teže kategorije, a i protiv njih su igrali na svom Ameksu. ”Građani” su protutnjali u Brižu gde su belgijskog šampiona pobedili sa 5:1 u Ligi šampiona i tako neutralisali poraz u Parizu. Prethodni okršaj ove dve ekipe u Brajtonu pripao je domaćem timu. Bilo je 3:2, ali se radilo o pretposlednjem kolu, kada je sve već bilo odlučeno u prvenstvu. Zato je Siti ovde slavio sa 5:0 upre dve sezone. Dvojka ne bi smela da izostane, a ne očekujemo da golova bude mnogo. Naš predlog je kombinacija 2,0-3 sa koeficijentom 2.05 u kladionici Mozzart.

Atletik Bilbao – Viljareal – 0-2 @ 1.67 u Mozzart

Sigurno je da smo više očekivali od Atletika, a posebno od Viljareala u prvoj četvrtini La Lige. Bilbao je trenutno na 11. a ”Žuta podmornica” 12. na tabeli. Istina, obe ekipe imaju po jedan meč manje odigran, ali i pored toga morali su da imaju koji bod više. Baskijci imaju granitnu odbranu, pa su u prvih osam kola primili samo četiri gola. Izgubili su samo jednom i to od Rajo Valjekana na svom San Mamesu, golom Radamela Falkaa u poslednjim sekundama nadoknade. Međutim, njihova efikasnost je zabrinjavajuća, pošto im prosek postignutih golova nije ni jedan po meču. Sve izrečeno za Bilbao važi i za Viljareal, samo što su oni dali jedan više, i primili jedan više gol. Obe ekipe su šampioni remija, Bilbao je četiri puta igrao nerešeno, a Viljareal čak pet puta. Prosto je neverovatno kako ”Žuta podmornica” igra drugačije u Evropi, pa su na tri meča Lige šampiona dali 7, a primili pet golova. U sredu su bili ubedljivi u Bernu protiv Jang Bojsa i znatno popravili svoje šanse da osvoje jedno od prva dva emsta u veoma jakoj grupi sa Mančester junajtedom i Atalantom. U prošlom kolu La Lige Bilbao je minimalnim rezultatom pobedio Alaves, što mu je bio prvi trijumf nakon tri meča bez pobede. Na poslednjih pet međusobnih mečeva Atletika i Viljareala nije palo više od dva gola, pa ne bi trebalo ni sada. Za 0-2 gola kvota u kladionici Mozzart iznosi 1.67.

Lil – Brest – 1 @ 1.62 u Mozzart

Posle očajnog starta sezone šampion Francuske polako ulazi u formu. Nije to još onaj Lil iz prethdne sezone koji je iza sebe ostavio i strašni Pari Sen Žermen. Tim jeste slabiji, a nema više ni trenera Kristofa Galtijea, koji je otišao u Nicu, ali se ipak očekivao bolji plasman od trenutnog 11. mesta. Verovatno ”Buldoge” opterećuje i igranje u Ligi šampiona, u sredu su imali težak meč protiv Sevilje, koji je završen bez golova, čime je Lil znatno umanjio svoje šanse u borbi za plasman u nokaut fazu. U Ligi 1 su izgubili prošle sedmice protiv Klermona, čime su prekinuli niz od tri uzastopne pobede. Novi pobedonosni niz mogli bi da započnu utakmicom protiv Bresta koji dolazi na sever Francuske. Gosti su bez pobede u dosadašnjem delu prvenstva, a posle deset kola imaju pet remija i pet poraza. Na pet dosadašnjih gostovanja dva puta su uzeli po bod, u Lionu i Klermonu, ali su postigli bar po gol na svakom meču u ovih deset kola. Znači, odbrana je problem, a napad Lila morao bi da pronađe put do njihove mreže. Za jedinicu se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 5.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.