Tip dana: Bolonja – Milan: Četa Siniše Mihajlovića igra fenomenalno na svom terenu, da li je na pomolu prvi poraz “rosonera”?

U subotu je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč subotnjeg programa u italijanskoj Seriji A, duel između Bolonje i Milana.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Bolonja: Fantastične partije na domaćem terenu!

Sve dok Siniša Mihajlović nije preuzeo Bolonju, ova ekipa se po nepisanom pravilu uvek borila za opstanak u društvu najboljih, a neretko smo ovaj tim gledali i u Seriji B.
Ipak, od kako je popularni “Miha” stigao na stadion “Renato Dal’ Ara”, Bolonja iz godine u godinu ide stepenicu više, pa se na početku ove analize postavlja pitanje, da li je ovo konačno sezona u kojoj će ova simpatična ekipa izboriti plasman u neko od evropskih takmičenja, a utisak je da bi novoformirana Liga Konferencije, bila baš po meri, kada su ambicije ovog tima u pitanju.
Za sada, svi navijači Bolonje imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto se njihov omiljeni tim nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Romu, a poznato je da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošom kolu je tim sa stadiona “Renato Dal’ Ara” na gostovanju kod Udinezea odigrao 1:1, a ostaje veliki žal za sva tri boda na tom susretu, pošto su popularne “zebre” iz Udina veći deo meča igrali sa igračem manje, ali su i u takvoj konstalaciji snaga uspeli da postignu izjednačujući gol na nekih desetak minuta pred kraj meča.
Međutim, valja podsetiti da su izabranici Siniše Mihajlovića pre toga odigrali najbolji meč u ovom šampionatu, pošto su na svom terenu, gde do sada nemaju nijedan poraz, slavili protiv favorizovanog Lacija, kada je bilo čak 3:0.
Kada smo već pomenuli partije Bolonje na svom terenu, na četiri odigrana susreta osmoplasirana ekipa na tabeli je ostvarila čak tri trijumfa uz jedan remi, i uz gol razliku 9:4, pa zaista nema nikakve sumnje da “rosonere” očekuje izuzetno težak posao večeras.

Milan: “Rosoneri” bi pobedom prenoćili na prvom mestu!

Pamtimo svi prošlu sezonu, kada su “rosoneri” dobar deo prvenstva proveli na prvom mestu na tabeli, međutim kada je to bilo najpotrebnije, izabranici Stefana Piolija su ušli u lošu seriju rezultata i na kraju jedva došli čak i do plasmana u Ligu šampiona, što će pre svega i ovog puta biti primarni cilj.
Trenutno se tim sa “San Sira” nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, koji igra fenomenalno na startu ovog šampionata, pošto je ekipa sa stadiona “Dijego Armando Maradona” za sada maksimalna jer na osam odigranih susreta ima isto toliko trijumfa.
Sa druge strane, Milan na osam mečeva ima čak sedam trijumfa, uz remi na gostovanju kod Juventusa, što svakako nije loš rezultat, obzirom da i “stara dama” u poslednje vreme beleži dosta dobre partije.
U prošlom kolu su Zlatan Ibrahimović i drugari posle preokreta došli do trijumfa protiv Verone, a taj duel je završen rezultatom 3:2, iako je ekipa iz grada ljubavi vodila sa 0:2 na poluvremenu na “San Siru”.
Nažalost, što se tiče Lige šampiona, sva je prilika da “rosoneri” više nemaju velikih šansi da dođu do plasmana u nokaut fazu, pošto su izabranici Stefana Piolija poraženi u prošlom kolu na gostovanju kod Porta, kada je bilo 0:1.
Po rečima stratega Milana nakon tog meča, bila je to najgora partija njegovih izabranika u dosadašnjem toku sezone, što nije daleko od istine.
Inače, gigant iz Milana je do sada odigrao četiri meča na strani u Seriji A, i imaju identičan učinak kao i Bolonja na svom terenu, dakle tri trijumfa, uz jedan remi.
Naravno, ne treba zaboraviti da su “rosoneri” na poslednjem susretu koji su odigrali na strani ostvarili veoma važan trijumf protiv Atalante, kada je bilo 2:3, pa bi nešto slično da ponove i ovog puta.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, izabranici Siniše Mihajlovića igraju fantastično na domaćem terenu i mišljenja smo da Milan neće pobediti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.60.
Svakako, sva je prilika da nas očekuje jedan izuzetno efiksan duel na stadionu “Renato Dal’ Ara” pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom jedinicom, za koju je Meridianbet odredio fenomenalnu kvotu 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.