UKLJUČI SE U MERIDIANOVO TAKMIČENJE: Trka je startovala, pridruži se i osvoji vredne nagrade

Sportska kladionica Meridian ovog meseca rešila je da unese dodatno uzbuđenje i svim ljubiteljima kladjenja omogući ludu zabavu i vredne nagrade.

Meridian je organizovao novo takmičenje u uplati depozita, a vi imate priliku da osvojite BLUETOOTH ZVUČNIK, SMART WATCH i XIAOMI EKSTERNE BATERIJE!

Kako možete da učestvujete u takmičenju?

Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs – trk do Meridian Pay uplatnog mesta ili na lokaciju platne institucije Transaks.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Promocija se organizuje u formi međusobnog takmičenja igrača u tome ko će više uplatiti depozita, a završava se 31.10.2021. godine u 23:59.

Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova, a bodovi se računaju po sledećem principu: ukoliko igrač u toku jednog dana uplati ukupan depozit u minimalnom iznosu od 500 RSD računa mu se 0,001 bod po dinaru.

Znamo da ste navikli da Meridian donosi NAJVECE KVOTE NA PLANETI, kao i fantastičan bonus za online kladjenje, ali ovo je nešto potpuno drugačije!

Imate još nekoliko dana da se uključite u ovu ludu trku i osvojite vredne nagrade, koje čekaju na vas.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

5 Comments

  1. Odlicna ponuda…. Vrhunske kvote… Najbolje igre uz sjajne promocije i bonuse.. Sve to na jednom mestu u Meridianu… Vrhunske nagrade

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.