Tiket dana: Poeni igrača

Košarkaška NBA liga tek je počela, ali je već na početku bilo nekoliko izuzetnih partija pojedinaca. Za noć između subote i nedelje predlažemo plus poene na trojicu sledećih košarkaša. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja testa.

Pol Džordž (Los Anđeles Klipers) + poeni (granica 26,5) 1.85 u Meridianbet

Los Anđeles Klipersi su započeli svoju Nba sezonu tesnim porazom na strani protiv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 115:113. Ono što se dalo primetiti u prvom meču je to da će Klipersi u nastavku sezone imati problema sa poenima igrača sa klupe. To i ne bi trebalo da čudi, oni su, ne tako davno, u timu imali dva kandidata za najboljeg šestog igrača Nba lige. To su bili Montrezl Herel i Lu Vilijams, a još neobičniji podatak je da je u protekloj deceniji čak 5 puta nagrada za najboljeg šestog igrača Nba lige išla u ruke prvotimcu Los Anđeles Klipersa, dva puta Džamalu Krofordu, dva puta Lu Vilijamsu, i jednom Montrezl Herelu.

Čini se da kandidata za ovu prestižnu nagradu, sudeći po početku sezone, sada nemaju. Tako da će još veći pritisak biti na igračima prve petorke, posebno na sedmostrukom učesniku Nba Ol-star utakmice Pol Džordžu. posebno ako se ima u vidu izostanak zbog povrede kolena Kavaja Lenarda, čiji se povratak očekuje tek u martu ili aprilu, a do tada će već mnogo toga biti odlučeno, bar što se tiče ko će u plej of.

Naš predlog su plus poeni na Pola Džordža, protiv mlade i poletne ekipe Memfis Grizlisa U prvoj utakmici ove sezone u svojoj dvorani, u Stejpls centru, granica je postavljena na 26,5 poena u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1,85.

Džerami Grant (Detroit Pistons) + poeni (granica 21,5) 1.85 u Meridianbet

Džerami Grant je prošle sezone osvojio nagradu za igrača koji je najviše napredovao u Nba ligi, on je imao prosek od 22,3 poena u Detroit Pistonsima, dok je sezonu ranije u Denver Nagetsima, igrajući u paru sa Nikolom Jokićem, imao 12 poena u proseku. Mada se odmah videlo da se radi o talentovanom igraču, postavljalo se pitanje o njegovim krajnjim dometima, odnosno, da li može da bude nosilac u timu koji se bori za plej of. Možda su ove njegove odlične brojke stvar pre svega igranja u jednom od timova sa najlošijim odnosom pobeda i poraza u ligi prošle sezone.

Najveći broj poena u jednoj utakmici Džerami Grant je imao upravo u Junajted centru, domu igrača Čikago Bulsa. Grant je u martu ove godine zabeležio svoj rekordni učinak od 43 poena.

Naš predlog su plus poeni na Džerami Granta protiv solidnih Čikago Bulsa. Ekipa Detroit Pistonsa ima limitirani kvalitet, posebno ako se ima u vidu da na raspolaganju, još neko vreme, neće imati prvog pika sa ovogodišnjeg Drafta, Kejda Kaningema. Granica je postavljena na 21,5 poena, a u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Dža Morant (Memfis Grizlis) + poena (granica 24,5) 1.85 u Meridianbet

Dža Morant je drugi pik sa drafta 2019. godine, i izabran je za najboljeg novajliju u svojoj prvoj sezoni. Sada, u svojoj trećoj godini, spreman je da načini novi korak napred u svojoj Nba karijeri.

Ovaj američki bek, koji se odlikuje eksplozivnošću i brzinom, protiv sebe će večeras kao direktne takmace imati veterane Redži Džeksona i Erik Bledsoa, sa tim da je Erik Bledso zamišljen kao neko ko će zameniti jednog od najboljih defanzivaca na bekovskim pozicijama Patrika Beverlija, koji više nije u Los Anđeles Klipersima.

Nije ni Erik Bledso bez nagrada na defanzivnom planu. Povratnik u redove Klipersa je biran u prvu odbrambenu petorku lige 2019. godine, i  u drugu najbolju odbrambenu petorku lige 2020. godine, ali ne bi trebalo očekivati taj odbrambeni intenzitet u utakmicama na početku regularnog dela sezone.

Naš predlog su plus poeni na Dža Moranta, pošto će ovo biti jedna otvorena utakmica u Los Anđelesu. Granica je postavljena na 24,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.