Tiket dana (nedelja, 24.10.2021)

tiket dana

Kakav je danas dan za ljubitelje fudbala, a posebno sportskog klađenja. Igra se sijaset derbija, ne zna se koji je zanimljiviji. Mančster junajted dočekuje Liverpul, Inter igra sa Juventusom, Marsej sa PSŽ-om, Olimpijakos sa PAOK-om, a u Španiji se igra ”El Klasiko”. Treba biti pametan i odabrati prave parove za tiket. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Vest Hem – Totenhem – GG3+ @ 2.06 u Meridianbet

Londonski derbi igra se u senci najvećeg meča u engleskom fudbalu. U Mančesteru ekipa Junajteda dočekuje Liverpul, ali ne sumnjamo da će duel ”Čekićara” i Totenhema biti podjednako uzbudljiv i kvalitetan. Možda se od ove dve ekipe očekivalo više u dosadašnjem toku prvenstva, ali je Premijer liga takvo takmičenja da vas na svakom uglu čekaju opasni rivali. Vest Hem je odličan kada gostuje, na četiri meča na strani uzeli su deset bodova, mnogo više nego na svom stadionu, gde su osvojili samo četiri. U prošlom kolu Vest Hem je slavio minimalan trijumf na Gudisonu, pobedio je Everton golom Ogbone u finišu susreta, a sve je ukrasio novim ubedljivim trijumfom u Ligi Evrope, ovog puta protiv belgijskog Genka. Totenhem nije bio uspešan u Ligi konferencija, ali to ”Pevcima” i nije prioritet. Žele da se vrate u Ligu šampiona, a to mogu jedino ako budu među prve četiri ekipe u Premijer ligi. Taj poduhvat nije nimalo lak, konkurencija je žestoka, a posle 8 kola ”Sparsi” su na petom mestu. U prošlom kolu Totenhem je slavio na gostovanju u Njukaslu, čime su, posredno, smenili trenera Stiva Brusa. Prošle sezone je na Olimpijskom stadionu Vest Hem pobedio Totenhem sa 2:1, a na Vajt Hart Lejnu je bilo čak 3:3. Očekujemo goleadu i sada, a naš tip je gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.06.

Roma – Napoli – GG3+ @ 1.96 u Meridianbet

U sedmici za nama Roma je doživela dva baš teška poraza. Prvi nije bio rezultatski ubedljiv, ali je takmičarski mnogo značio. Izgubili su od Juventusa u Torinu, mada su zaslužili bod, između ostalog, propustili su da realizuju jedanaesterac. Drugi je bio veoma ubedljiv, u Norveškoj ih je Bode/Glimt, šampion ove zemlje, ponizio sa 6:1, ali to neće preterano uticati na plasman Rome u dalje takmičenje u Ligi konferencija, uvereni smo u to. Žoze Murinjo je u Norveškoj odmorio većinu prvotimaca, znajući da ga posle samo tri dana očekuje Napoli, ali sigurno nije planirao takav poraz. Na Olimpiko stiže tim koji još nije izgubio ni bod u Seriji A, a u četvrtak su prvi put pobedili i u Ligi Evrope, posle remija u Lesteru i poraza od Spartaka u Napalju. Sigurni smo da bi navijači Napolija brzo prežalili Ligu Evrope samo da se njihov tim napokon domogne Skudeta. Ova sezona bi mogla da bude idealna za ostavrenje tih ambicija, Inter i Juventus su oslabljeni, Lacio, Atalanta i Roma nisu konstantni, pa je jedino Milan taj koji ih prati i ima samo dva boda zaostatka. Napoli se dosta mučio u dva prethodna kola u Seriji A, U firenci su slavili sa 2:1, a protiv Torina na stadionu ”Diego Maradona” sa 1:0. Napolitanci su dobili tri prethodna duela sa Romom, poslednji na Olimpiku sa 2:0, ali bi sada Roma mogla da im napravi problem. Naš predlog je GG3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.96.

Atletiko Madrid – Real Sosijedad – 0-2 @ 1.66 u Meridianbet

Da se ne igra ”El Klasiko”, sva pažnja u ovom kolu La Lige bila bi usmerena ka stadionu Vanda Metropolitano, gde atuelni šampion dočekuje Real Sosijedad, lidera šampionata. ”Jorgandđije” su ispile gorku pilulu u Ligi šampiona izgubivši od Liverpula na svom terenu, ali su sačuvale šansu da se nađu u nokaut fazi. Za njih će presudno biti gostovanje u Portu, koje neće smeti da izgube. No, daleko je do Porta, sada je u žiži meč sa odličnim Baskijcima. I real Sosijedad je imao evropske obaveze, ali mnogo manje zahtevne. Oni su u Gracu pobedili Šturm sa 1:0 u okviru trećeg kola Lige Evrope. Možda je čudno videti tabelu La Lige na kojoj je tim iz San Sebastijana na vrhu, ali nemojte prenebregnuti činjenicu da svi njiovi pratioci, Real, Atletiko i Sevilja, imaju po jedan zaostali meč. Sosijedad ima granitnu odbranu i to nije ništa novo. Ono su na devet utakmica primili samo sedam golova, ali je Atletiko još uspešniji u toj kategoriji, Oblak je primio šest, ali posle 8 mečeva. Samo je na utakmicama protiv Barselone i Granade, u kojima je igrao Sosijedad, palo više od dva gola, dok je Atletiko nekoliko utakmica dobio pogocima u sudijskoj nadoknadi. Osim poslednjeg okršaja ove dve ekipe, koji je završen pobedom Atletika 2:1, prethodnih pet su okončali sa samo dva gola ukupno. Ni sada ne očekujemo da ih bude više, a možda ih bude i manje. Naš predlog je igra 0-2 gola, za koju je koeficijent 1.66 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.