Tiket dana (ponedeljak, 25.10.2021)

tiket dana

Danas nas očekuje predah od zamarajuće ponude. Izbor nije neki, pa smo se potrudili da pronađemo prave parove i sastavimo tiket. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Hetafe – Selta – x2,0-2 @ 1.97 u Mozzart

U poslednjoj utakmici 10. kola španske La Lige Hetafe dočekuje ekipu Selte. Oba tim su u lošoj formi, a to posebno važi za domaćina koji nije pobedio nijednom u aktuelnoj sezoni. Hetafe se susreće sa ogromnim problemima, ali se u poslednja dva kola stidljivo pojavilo i sunce na horizontu. Posle sedam uzastopnih poraza, ovaj tim iz predgrađa Madrida vezao je dva remija. Možda to izgleda beznačajno u trenutku kada su čvrsto na poslednjem mestu, ali su uspeli da uzmu bod protiv lidera Real Sosiedada na svom terenu, kao i na gostovanju Levanteu u Valensiji. Ipak, ”zelena grana” je jako daleko, sa samo dva boda, uz 3 data gola na devet utakmica, malo je razloga za zadovoljstvo, ali optimizam mogu da crpu iz činjenice da još nekoliko ekipa sa dna ima očajan učinak na početku prvenstva. Nekoliko dobrih rezultata vinulo bi ojav tim ka sredini tabele, ali je veliko pitanje ima li Hetafe kvalitet za tako nešto. Videće se to u meču protiv Selte. Tim iz Viga je vezao dva uzastopna neuspeha, poražen je u Elčeu, pa u Vigu protiv Selte, sa po 1:0, čime su prekinuli niz od dva trijumfa. Ni oni sa sedam bodova na kontu ne mogu biti zadovoljni, pogotovo jer su na svom Balaidosu izgubili već četiri puta. Selta je bolje igrala na strani, uzeli je i bod više kao gost, pa smatramo da neće izgubiti ni na gostovanju kod Hetafea. Domaćin bi mogao da nastavi niz remija, pa predlažemo duplu šansu na goste, uz mali broj golova, što se podrazumeva u utakmicama ove dve ekipe. Na poslednja četiri duela Hetafea i Selte nije palo više od dva gola. Za x2,0-2 u kladionici Mozzart kvota je 1.97.

Okser – Bastija – 1/1 @ 2.90 u Mozzart

U francuskoj drugoj ligi igra nekoliko bivših velikana fudbala. Dva se sastaju u poslednjoj utakmici 13. kola LIge 2. Okser dočekuje Bastiju, a ne tako davno ova dva tima bila su deo elite, a često su zemlju svetskih prvaka predstavljali i u Evropi. Sada su drugoligaši, Okser već dugo, dok se tim sa Korzike selio i u amaterski rang, prvo zbog loših rezultata, a zatim i zbog velikih finansijskih problema. Sada se Bastija vratila u Ligu 2, ali sve ne ide baš najbolje. Posle 12 odigranih kola nalaze se na 18. mestu sa 12 osvojenih bodova, a ta pozicija donosi samo plasman u baraž za opstanak. Naravno da Ostrvljani nisu ni planirali napad na elitu u svojoj prvoj povratničkoj sezoni u drugoj ligi, pa je opstanak glavni i jedini cilj. Za Okser se to ne može reći. Navijači tima iz Burgundije su se zasitili Lige 2 i žele da gledaju njihove ljubimce protiv PSŽ-a, Liona, Monaka i ostalih. Sezonu su počeli odlično, bili su na vrhu tabele, a poraženi su u prvih 11 kola bili samo od Gengana na svom terenu. Međutim, u prethodnom kolu Okser je dođiveo pravu katastrofu na gostovanju u Tuluzu, kod još jedne ekipe koja puca na vrh tabele. To je bio poniđavajući poraz, posle koga je Okser pao na peto mesto. Već tri kola Okser nije pobedio, pa je u duelu sa Bastijom pobeda imperativ. Uz obavezan trijumf, fudbaleri su dužni i opravdanje pred svojim navijačima, pa smatramo da Bastija nema nikakve šanse na ovom gostovanju, kad su već izgubili na pet prethodnih, od šest ukupno koliko su igrali na strani. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.90 u kladionici Mozzart.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzart iznosi 5.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.