UPLATI PRVI DEPOZIT I DOBIJAŠ POKLON – Evo zašto je Meridian kuća najvećih bonusa

Znamo da ponedeljkom ne volite da rizikujete, ali uz fantasičan bonus koji vam donosi sportska kladionica Meridian – rizik se isplati!

Uzbudljiva fudbalska nedelja je za nama, a ponedeljak je tu da koliko-toliko “predahnemo”. Ipak, oni najiskusniji kladioničari znaju da izaberu idealne parove čak i ponedeljkom. 

E, upravo za njih stiže fantastičan bonus za online kladjenje, koji donosi Meridian.

Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs, a još uvek nisite deponovali novac – sada je pravo vreme da to učinite.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD, odigrajte tiket i dodatni besplatan bonus za kladjenje je vaš – jer na račun stiže još 500 RSD!

U ovoj promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji u periodu od 01.09.2021.godine, pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

A, šta ako nemate nalog? Pa, brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.