NE ČEKAJ NI SEKUND: Priključi se Meridian takmičenju i osvoji vredne nagrade

Kraj oktobra je blizu, a to znači da moraš da se potrudiš da ga ulepšaš i obogatiš. Kako? Lako, u samo nekoliko koraka.

Vremena nema mnogo, ali ipak sasvim dovoljno da se uključiš u najluđe takmičenje u Srbiji i osvojiš vredne nagrade – BLUETOOTH ZVUČNIK, SMART WATCH i XIAOMI EKSTERNE BATERIJE!

Naime, sportska kladionica Meridian priredila je fantastično takmičenje u uplati depozita, a može da učestvuje svako ko ima nalog na meridiabet.rs.

Pravila su jasna – trk do Meridian Pay uplatnog mesta ili na lokaciju platne institucije Transaks.

Promocija se organizuje u formi međusobnog takmičenja igrača u tome ko će više uplatiti depozita, a završava se 31.10.2021. u 23:59.

PREUZMI POKLON BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova, a bodovi se računaju po sledećem principu: ukoliko igrač u toku jednog dana uplati ukupan depozit u minimalnom iznosu od 500 RSD računa mu se 0,001 bod po dinaru.

Naravno, Meridian i dalje donosi NAJVEČE KVOTE NA PLANETI,  kao i bonus za online kladjenje, ali ovo je nešto potpuno drugačije i vredno pažnje.   

Sada kada sve znate – ne čekajte ni sekund, uključite se u ludu trku, prepustite se zabavi i osvojite vredne nagrade!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI POKLON BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.