Tiket dana (utorak, 26.10.2021)

tiket dana

Ovog utorka, i narednih dana, nema evropskih kupova, ali će se igrati vanredna kola u Španiji i Italiji, ali i kupovi u Nemačkoj i Engleskoj. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Viljareal – Kadiz – 1,0-3 @ 2.05 u Mozzart

”Žuta podmornica” igra po sistemu toplo-hladno. Previše je vremena od početka sezone prošlo, a Viljareal nije uspeo da ustali formu i već sada ima solidan zaostatak za timovima iz vrha tabele. Taman su prošle srede zablistali u Bernu, gde su domaći Jang Bojs pobedili sa 4:1, usledio je meč protiv Osasune u La Ligi u kome su poraženi na svom terenu. U ovom trenutku vodeći Sosijedad ima dvocifrenu prednost, što u ligi kakva je španska nije nedostižno, ali samo ukoliko krenete da pobeđujete u seriji. Viljareal ne da nije vezao dve pobede od početka sezone, nego je ukupno pobedio samo tri puta, dva puta u prvenstvu i jednom u Ligi šampiona. Pfrotiv Kadiza nemaju izbora, moraju do tri boda kako znaju i umeju. Njihov rival je tim koji nekako bolje prolazi na strani, nego na svom terenu. Tako je bilo i prošle sezone, pa je Kadiz zahvaljujući bodovima osvojenim na strani uspeo da obezbedi opstanak. Ove sezone Kadiz ima samo jednu pobedu, i nju je ostvario kao gost, u Vigu protiv Selte. Bez trijumfa su na pet poslednjih kola, a još gore je to što su postigli samo jedan gol u tom intervalu, mada su osvojili dva boda. Bez golova su igrali sa Barselonom i Valensijom, a gubili su protiv slabijih rivala od ta dva, Espanjola, Rajo Valjekana i Alavesa. U prethodnoj sezoni Viljareal je slavio na svom terenu sa 2:1, dok je u Kadizu bilo 0:0. Predlažemo jedinicu, ali neće biti mnogo golova. Za 1,0-3 u kladionici Mozzart kvota iznosi 2.05.

Milan – Torino – T12+ @ 1.62 u Mozzart

”Rosoneri” su se baš naoštrili u Seriji A. Nalaze se na vrhu tabele, zajedno sa Napolijem, a oba tima osvojila su po 25 bodova, što znači da samo jednom nisu slavili u prvih devet kola. Napoli nije uspeo da pobedi Romu u nedelju, dok je Milan ostao bet trijumfa samo u duelu sa Juventusom u Torinu. Za vikend je Milan slavio u Bolonji sa 4:2, mada nije bilo lako kako rezultat govori. Bio je to baš turbulentan meč, Milan je vodio sa 2:0, imao igrača više, ali je tim Siniše MIhajlovića uspeo da dođe do 2:2. Kada je Bolonja ostala sa još jednim igračem manje, jasno je bilo da neće izdržati, pa je poklekla u poslednjih deset minuta. Milan mnogo lošije igra u Ligi šampiona i čini nam se da je tim Stefana Piola već digao ruke od tog takmičenja. U prva tri kola upisali su isto toliko poraza, od Mančester junajteda, Atletika i Porta, pa bi dalje mogli samo uz sve tri pobede do karaja, ali i odgovarajuće ostale rezultate. Milan neće biti komletan protiv Torina, nekolicina igrača je pod znakom pitanja, ali ima Pioli dovoljno fudbalera sposobnih da nastupe protiv Torina. Na kraju krajeva oporavio se i Ibrahimović. ”Bikovi” iz Torina su pobedili Đenovu sa 3:2 i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez trijumfa. ”Granata” je sada na 11. mestu, nekako na jednakoj udaljenosti od vrha i dna tabele. Izgleda da će ovo biti mirnija sezona od prethodne kada su veoma loše startovali i strahovali za opstanak. Milan je jako zadužio Torino prošle sezone, ne toliko zbog pobede na San Siru od 2:0, već zbog onih 7:0 u Torinu. Videćemo može li ”Granata” da se revanšira, a naš predlog za ovaj meč je domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici Mozzart dobija se kvota 1.62.

Osnabrik – Frajburg – 2,2+ @ 1.72 u Mozzart

Nemamo više reči kojima bismo nahvalili ekipu Frajburga. Od starta sezone u Nemačkoj jedini su tim koji još nije doživeo poraz, a ona traja skoro tri meseca. U subotu su napravili novi podvig, slavili su u Volfsburgu protiv ekipe koja igra u Ligi šampiona, dosta lako, rezultatom 2:0. I nije to jedini meč protiv nekog od nemačkih predstavnika u evropskoj eliti, pošto su ranije već pobedili Dortmund i remizirali sa Lajpcigom. Nisu još igrali samo sa Bajernom, a trenutno su treći, iza Dortmunda i Bavaraca, sa 19 osvojenih bodova. Koliko god im dobro išlo, niko u Frajburgu nema iluziju o tome da se mogu boriti za ”Salataru”, pa verovatno ni za Ligu šampiona, ali bi izlazak u Evropu mogao da bude veoma relalan domet. Možda je DFB kup šansa da Frajburg uradi nešto po čemu će se ova sezona pamtiti. U prvom kolu najmasovnijeg takmičenja pobedili su Vircburger u gostima, a u drugom ponovo gostuju kod jednog trećeligaša. Osnabrik je ispao iz Cvajte, i započeo avanturu u trećoj ligi, planirajući ekspresan povratak. Učinkom do sada, posle 13. odigranih kola, mogu biti relativno zadovoljni. Nalaze se na četvrtom mestu, ali već imaju sedam bodova zaostatka za vodećim Magdeburgom. Ipak, u Cvajtu direktno ide i drugoplasirani tim, pa niko među ”ljubičastima” iz Osnabrika ne bi imao ništa protiv ni da završe na toj poziciji. Oni su u prvom kolu Kupa već napravili jedno iznenađenje, eliminisali su Verder , sada drugoligaša, pobedom od 2:0 u Osnabriku. U nemačkom Kupu se iznenađenja često dešavaju, ali nam se čini da ga na ovom meču neće biti. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola Frajburga. Za 2,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzart iznosi 5.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.