AU, SVAKA ČAST! Pogledajte kako je ovaj car NABILDOVAO KVOTU i postao majstor klađenja

Meridian ima najpopularniju kladioničarsku igru u Evropi – Bet Builder, kojom možeš na istom tiketu i istom meču povezati više opklada.

Ne samo da ta opcija donosi ludilo kvote, već je počela da isplaćuje ozbiljne dobitke na našem tržištu.

Za početak – registruj se i preuzmi NAJVEĆI BONUS NA SVETU – 500 RSD za online klađenje.

Sastavi dobitnu kombinaciju, baš kao što je u sedmici evrokupova učinio doktor klađenja na meridianbet.rs.

Ovaj znalac iskoristio je mečeve Lige šampiona da opcijom Bet Builder “nazida” KVOTU 2072.

Tipovao je na ubedljiv trijumf Sitija u oba poluvremena uz golove bar po jednom na svakih 45 minuta, pobedu Liverpula, ali tako da i Atletiko postigne gol, ali više njih u prvom poluvremenu, trijumf Intera u oba poluvremena meča na “Meaci”,  ali tako da i evropska senzacija Šerif ponovo zatrese mrežu “Neroazurima”, te trijumf milijardera PSŽ-a na način da superbogati klub iz Pariza prvi postigne gol, i to u oba poluvremena, a da ih ukupno postigne barem tri.

Sve je to, kada se iskombinuje sa inače NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI koje daje kladionica Meridian, dalo fenomenalni dobitak od 207.258,71 DINARA po vrhunskoj KVOTI 2072.59.

Više od tri prosečne mesečne zarade za jedno veče Lige šampiona. Tačnije, za nekih 90 minuta, ne računajući nadoknade vremena.

A da bi sledeća ovakva priča bila o tebi, pravac meridianbet.rs, preuzmi bonus dobrodošlice i pokaži svoje majstorstvo!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

  1. Brutalan tiket, najmanja kvota koju je uhvatio je 4,39. Lagano je mogao i na ostale tri utakmice da doda 3+, to bi mu dodatno uvećalo dobitak ali i ovako je baš dobar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.