Tiket dana: Poeni igrača

Za danas, tačnije noćas, spremili smo tiket sa NBA košarkašima. Napominjemo da su granice bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Stef Kari (Golden Stejt Voriors)  + poeni (granica 32,5)  1.85 u Meridianbet

Golden Stejt Voriorsi su ušli furiozno u novu sezonu Nba lige i zabeležili 4 pobede na startu i još uvek su bez poraza. U eri kada superstarovi određuju pravila, i kada najbolji igrači lige menjaju timove kako bi najbolje mogli da ispune svoje ciljeve, uzmimo kao primer Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Džejmsa Hardena, Kavaji Lenarda, Pola Džordža, dotle je Stef Kari ostao retka vrsta. Sjajni šuter je već 13. sezonu u jednom istom timu, u svojim Golden Stejt Voriorsima. To je pomalo odlika starih vremena kada su najbolji igrači lige uglavnom veći deo, ili čak celu karijeru, bili vezani za jedan tim. Majkl Džordan je sve svoje prstenove osvojio sa Čikago Bulsima, najbolje godine su dali Hakim Olajdžuvon – Hjuston Rokitsima, Medžik Džonson – Los Anđeles Lejkersima ili Leri Bird – Boston Seltiksima, čak ni oni koji nisu osvajali titule, pokušavali su do krajnjih mogućnosti da to urade sa svojim timovima, takvim, kakvi su. To su Karl Meloun u Juti Džez, Redži Miler u Indijani Pejsersima ili Patrik Juing u Njujork Niksima.

Stef Kari je jedan od najbolih šutera svih vremena, možda je ova sezona jedan od poslednjih pokušaja da se još jednom osvoji titula, 4 po redu, čekajući svog partnera iz ”Spleš” braće, Kleja Tomspona. Ovaj vrsni šuter je uvek kandidat za igranje plus poena, a sve uglavnom zavisi od inspiracije, da li je meč rano rešen, sa kim igraju, i niza drugih faktora.

Naš predlog su plus poeni na Stefa Karija u uzbudljivom meču u najavi, protiv mlade i poletne ekipe Memfis Grizlisa. Granica je na 30,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Nikola Vučević (Čikago Buls) + skokovi (granica 11,5) 1.85 u Meridianbet

Čikago Bulsi imaju početak iz snova, imaju 4 pobede u nizu, i bez poraza se nalaze usamljeni na vrhu Istočne konferencije. Samo, veliko je pitanje da li je to pravo merilo vrednosti ovog tima, ili ima malo i do lakog rasporeda. Dva puta su igrali sa, što se tiče plej of borbe, prežaljenim Detroit Pistonsima, i po jednom sa ekipama koje su počele sezonu bez svojih najvećih zvezda, Toronto Reptorsi bez Paskala Siakama i Nju Orleans Pelikansi bez Ziona Vilijamsona.

Pravi test da se na početku otklone sumnje biće okršaj sa Njujork Niksima u Junajted centru u Čikagu. Nikola Vučević, crnogorski igrač, ima za svoje standarde samo 14,3 poena u proseku, ali uhvaćene lopte su i dalje tu, pa ima 11,5 skokova u proseku. Čikago Bulsi su se bitno pojačali, doveli su Lonzo Bola i Demara Derozena, koji su uz Zeka Levina i Nikolu Vučevića njihov kvartet za gornji dom , i za plej of borbu.

Ovo bi trebalo da bude poslastica večeri, Tom Tibodo sa svojim Niksima dolazi u grad u kojem je prvi put dobio šansu da bude prvi trener jedne Nba ekipe. Moglo bi se reći da je taj period od pet godina za Toma Tibodoa bio uspešan, osvojio je nagradu za najboljeg trenera godine 2011. a drugu nagradu za trenera godine je osvojio ove 2021. godine. Igrali su finale Istočne konferencije, trenirao je Derika Rouza, Luola Denga, Taž Gibsona, Džimi Batlera, Žoakima Nou.

Naš predlog plus skokovi na Nikolu Vučevića u jednoj, kako mi očekujemo, borbenoj utakmici velikih rivala, gde se pobednik neće odlučiti u ranoj fazi. Granica je na 11,5 skokova u Meridianbet kladionici sa koeficijentom 1.85.

Džulijus Rendl (Njujork Niksi) + skokovi (granica 9,5) 1.85 u Meridianbet

Imaju i Njujork Niksi svoje nove adute da se suprotstave redizajniranim Čikago Bulsima. I oni su lepo počeli sezonu, imaju tri pobede i jedan poraz. 

Za razliku od kvarteta u Čikago Bulsima, ovde imamo kvintet bitnih igrača. Važnim starosedeocima, aktuelnom Ol-staru Džulijusu Rendlu, bivšem najkorisnijem igraču Nba lige iz 2011. godine Deriku Rouzu, koji se večeras vraća na mesto gde je tu nagradu i dobio, i trećem piku sa Nba drafta 2019. godine, Er Džej Beretu, pridodali su četvorostrukog Ol-stara Kembu Vokera i Evana Furnijea.

Utakmice Derika Rouza i Toma Tiboda u Čikagu nikad neće biti bez emocija, čak i u dugom regularnom delu sezone. Čini se da je pravo vreme i mesto da se isproba koji su potencijali pojačanih ekipa.

Naš predlog su plus skokovi na Džulijusa Rendla, pošto očekujemo tvrdu, pravu takmičarsku utakmicu. Granica je na 9,5 skokova u Meridanbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.