EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: Preuzmi bonus I isprati NOVE košarkaške igre

Košarka nam se vratila i to na velika vrata, a uz NBA ligu, Evroligu, pa i Evrokup – uživanje je zagrantovano.

Naravno, tu su i brojna iznenađenja, pa je tako “nejaka” Oklahoma skinula skalp Los Anđeles Lejkersima, dok se recimo na evropskom tlu dešavaju pravi potresi jer aktuelni šampion Evrolige, ekipa Efesa, što bi se u žargonu reklo – ne zna gde se nlazi.

Naravno, u svemu tome mora da se nađe mesta i za srpske predstavnike, kako za klubove, tako i za pojedince. Crvena zvezda i Partizan biju svoje bitke u Evropi, dok se u dalekoj Americi dokazuju Nikola Jokić, Aleksej Pokusevski, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović…

A, ako su vam dosadile standarnde igre i “obični” tiketi, ne brinite – kladionica Meridian ima rešenje!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus za online kladjenje i onda se prepustiti čarima novih igara.

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD BONUSA

Meridian je pripremio sjajna iznenadjenja!

Konačan ishod i ukupan broj poena, ishod prve četvrtine, konačan ishod u prvom poluvremenu i ukupan broj poena u prvom delu igre, drugo poluvreme hendikep, drugo poluvreme ukupan broj poena, konačan ishod drugog poluvremena uključujući i produžetke, drugo poluvreme par/nepar…

Ma, sve što možete da zamislite!

Meridian vam daje mogućnost da se kladite na praktično sve što vam padne na pamet! A, na kojim utakmicama, za početak, možete da iskoristite nove igre?

UNIKS – REAL MADRID, DVOJKA 1.70

(Petak, 18.00)

Osim poraza od Gran Kanarije u domaćem prvenstvu, Madriđanima se za sada nema šta zameriti. Ne može se reći da dominiraju i “rešetaju” protivničke koševe, ali pobede se pišu. I to važne pobede, poput onih protiv Zenita, Fenerbahčea, Panatinaikosa, Monaka, Valensije…

Od početka septembra Real Madrid je ušao u pobednički ritam i od tada upisao samo dva poraza. Nisu nijednom stigli do “stotke”, ali su protiv Monaka bili jako blizu. Čak 94 poena govori da su šuterski raspoloženi, dok su nakon toga u proseku postizali oko 70 poena.

Idealan tim za slobodne igre u Meridianu.

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD BONUSA

EFES – ŽALGIRIS, KEC 1.40

(Petak, 19.30)

Iako Efes brani titulu šampiona Evrope, ovo definitvno nije njihova sezona. U poslednjih deset utakmica na svim frontovima imaju samo tri pobede, što im nikako ne priliči. Ergin Ataman krivicu svaljuje na igrače, konkretno na Vasilija Micića, koji je prethodne sezone bio i MVP, ali daleko od toga da su samo oni krivi.

Nešto očigledno ne štima u Efesu, pa će morati da se potrude da na svom terenu protiv Žalgirisa izađu iz velike krize.

Bez obzira na sve, Efes svakako važi za favorita u ovom meču, pa možete iskoristiti kvotu 1.40 na njihovu pobedu, što možete iskombinovati i sa novim igrama u Meridianu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Sve nove košarkaške igre detaljno pogledajte na sajtu kladionice Meridian.

JOŠ NOVIH IGARA U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD BONUSA

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

  1. Meridian je najjaca kladionica na svetu,zato sto pre svega nikada nije dosadno,uvek nesto novo..ovoga puta kosarkaske igre,sto je pun pogodak,bravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.