Tiket dana (petak, 29.10.2021)

tiket dana

Pred nama je još jedan bogat fudbalski vikend, doduše bez onoliko velikih derbija kao što je bilo prethodnog. Petak nije toliko inspirativan, ali može da posluži za zagrevanje. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Hofenhajm – Herta – GG3+ @ 1.99 u Meridianbet

Novo bundesligaško kolo, kao i ono pre dve sedmice, započinje utakmicom u Sinshajmu. Taj petak bio je uspešan za Hofenhajm pošto su svom terenu deklasirali ekipu Kelna sa 5:0. Prošle subote su otišli rasterećeni u Minhen na megdan šampionu, ali su se, očekivano, vratili praznih šaka. Bajern je slavio sa 4:0, ali kada već izgubite, svejedno je da li sa 1:0 ili 4:0. Bodove Hof mora da traži u utakmicama sa sebi ravnim rivalima, kakav je berlinska Herta. Tim Sebastijana Henesa je bolje stratovao od Berlinaca, koji tek u poslednje vreme pokazuju znake života. Herta je vezala tri pobede u poslednjih desetak dana, dve u Bundesligi i jednu u DFB kupu. Prvo su ostvarili veliku pobedu u Frankfurtu protiv Ajntrahta i to posle pobede ”Orlova” protiv Bajerna. Tom trijumfu dodali su uspeh protiv Menhengladbaha na svom terenu, do koga su stigli golom Rihtera. U utorak su gostovali u Minsteru, gde su lokalnog trećeligaša pobedili sa 3:1 i tako se plasirali u treće kolo nacionalnog Kupa. U dalje takmičenje u Kupu ide i Hofenhajm koji je bio još ubedljiviji protiv Holštajna iz Kila. Oni su drugoligaša pobedili sa 5:1, pa su tako drugu uzastopnu utakmicu na svom terenu završili sa pet datih golova. Teško je da će to uraditi i na trećoj, ali očekujemo da ovo bude efikasan meč i da golove gledamo na obe strane. Naš predlog je ihra GG3+, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.99.

Kvins Park Rendžers – Notingem Forest – 1,0-3 @ 3.15 u Meridianbet

Čempionšip i ove sezone opravdava epitet najkvalitetnije i najnapornije druge lige na svetu. Sijaset je dobrih utakmica, favoriti padaju kao od šale, a igra se u ludačkom ritmu. Već se stiglo do 15. kola, koje otvara duel ”Policajaca” iz Kvins Park Rendžersa i ”Šumara” iz Notingema. Domaćin je sa velikim ambicijama otvorio prvenstvo nadajući se da bi mogao do povratka u Premijer ligu. Posle 14 kola nalaze u grupi od čak sedam timova koji imaju po 21 bod i pokrivaju pozicije od 5. pa sve do 11. mesta. Nekadašnji šampion Evrope, ekipe Notingem Foresta, nalazi se u velikoj krizi. Predugo ”Šumari” tavore u Čempionšipu, a češće su u donjem, nego u gornjem delu tabele. Prošlu sezonu su završili na devetom mestu, ali ipak bodovno daleko i od plej-ofa. U poslednjih nekoliko kola tim iz Notingema je igrao mnogo bolje. Vezali su šest utakmica bez poraza, uz čak pet pobeda, osvojivši 16 bodova u tih šest utakmica, dok su u ostalih osam ukupno uzeli samo jedan bod. Ipak, nisu uspeli da nastave taj sjajan niz, prošlog vikenda u Notingem je stigao Fulam i razneo domaćina sa 4:0, predvođen fantastičnim Aleksandrom Mitrovićem, najboljim strelcem lige. ”Policajci” igraju toplo-hladno, ali su dosta sigurni kada igraju na svom terenu. Dobili su tri prethodne utakmice kada su bili domaćini, a od starta sezone samo je Bristol Siti odneo sva tri boda iz Londona. U prethodnoj sezoni obe ekipe su slavile kao domaćini, KPR je pobedio sa 2:0 i smatramo da bi i sada mogao da se ponovi neki sličan rezultat. Predlažemo jedinicu, ali ne sa mnogo golova. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 3.15.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.