Tiket dana: Poeni igrača

Bilo je uzbudljivo u Evroligi prethodnih dana, a to takmičenje se nastavlja tek u četvrtak. Okrećemo se NBA ligi i predlažemo vam četvoricu košarkaša za noć između subote i nedelje, koja će, podsećamo, trajati sat duže. Granice su podložne promenama.

Džoel Embid (Filadelfija Seventisiksersi) + skokovi (granica 10,5) 1.85 u Meridanbet

U reprizi prošlosezonskog polufinala Istočne konferencije, u Vels Fargo centru  se sastaju Filadelfija  Seventisiksersi i Atlanta Houksi. Ova serija se igrala iscrpljujućih 7 utakmica, a Atlanta Houksi su odneli pobedu. Na kraju je ta majstorica dovela do sadašnje situacije da Ben Simons više ne želi da kroči na teren u utakmici Nba lige u dresu Filadelfije. Ta stvar sa Simonsom je daleko od rešene, pa je Deril Mori, koji se nalazi na mestu predsednika košarkaških operacija, razgovarao sa svim klubovima u nadi da će da dobije povoljan angažman za australijskog igrača.

Fildalefija sa mačom iznad glave zvani Ben Simons, ulazi u ovaj meč sa velikom željom za osvetom. Prva vedeta tima Džoel Embid, ušao je malo rezervisano u novu sezonu, ima na 5 utakmica 21,4 poen i 9,4 skokova u proseku, dok su njegove prošlosezonske brojke bile 28,5 poena i 10,6 skokova. Te brojke koje su ga uvele u uži izbor za najkorisnijeg igrača lige.

Za ovaj meč Filadelfije i Atlante predlažemo veći broj skokova najveće zvezde Siksersa. Granica je 10,5 uhvaćenih lopti u kladionici Meridianbet, a koeficijent za plus skokove je 1.85.

Denis Šreder (Boston Seltiksi) + poeni (granica 15,5) 1.85 u Meridianbet

Denis Šreder vodi neku svoju bitku, želi da sadašnji jednogodišnji Nba ugovor od 5,9 miliona dolara zameni za neki mnogo unosniji. Upravo franšiza Boston Seltiksa nema najbolju reputaciju u poslednje vreme, posebno od kada je na rukovodećim mestima bio Deni Eindž. Poznata je i situacija sa Ajzeom Tomasom, koji je davao srce i telo za tim Bostona i na kraju je iz Masačusetsa ispraćen na mala vrata. Tako da i nemački internacionalac mora da ima u vidu pre svega svoj učinak i svoju statistiku, a tek u drugom redu neko požrtvovanje za opšti interes.

Večerašnji meč neigranjem Markusa Smarta bi trebalo da uvede Denisa Šredera u startnu petorku Seltiksa. Nemac se ističe igrama i kada ulazi sa klupe ove sezone, ali neki minut više neigranjem Smarta, i počinjanjem utakmice u prvih 5 neće škoditi.

Naš predlog su plus poeni na Šredera u meču sa Vašigtonom, a granica je na 15,5 poena  u kladionici Meridanbet. Za plus poene koeficijent iznosi 1.85.

Rudi Gober (Juta Džez) + skokovi ( granica 13,5) 1.85 u Meridianbet

Rudiju Goberu je savršeno jasno koji je njegov zadatak u timu iz Solt Lejk Sitija. To je odbrana koša, kontrola reketa, skokovi u napadu, a ako se otvori mogućnost ili ako zaborave na njega u napadu, sposoban je i spretan da i sam napuni koš protivnika. Francuski reprezentativac je 3 puta dobio nagradu za najboljeg defanzivca Nba lige, poslednji put 2021. godine, i čini se da će i ove košarkaške godine biti jedan od glavnih favorita za ovu nagradu.

U večerašnjem duelu njegov direktni rival u ekipi Čikago Bulsa će biti Nikola Vučević, pa valja očekivati dobru borbu ispod koševa.

Naš predlog su plus skokovi na Gobera, granica je na 13,5 u Meridanbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Džulijus Rendl (Njujork Niksi) + skokovi (granica 9,5) 1.85 u Meridanbet

Džulijus Rendl je ušao u novu sezonu sa namerom da dokaže da partije iz prošle sezone nisu bila slučajnost. Pridodavanjem Kembe Vokera i Evana Furnijera, Njujork Niksi su dobili nešto novo na napadačkom planu. Slobodno se može reći da su odlično počeli novu košarkašku sezonu, pošto imaju 4 pobede i samo jedan poraz do sada.

Velike zasluge za uspehe tima iz Njujorka idu na adresu Džulijusa Rendla, koji je bitan deo igre Niksa na obe strane terena, kako u napadu, tako i u odbrani. Večeras se Rendl vraća u Luzijanu, igraće protiv tima Nju Orleans Pelikansa koji mu je dao šansu da u potpunosti pokaže sav svoj raskošni talenat posle provedenog vremena u Los Anđeles Lejkersima, koje je bilo puno uspona i padova.

Naš predlog su plus skokovi Rendla, granica je na 9,5 u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.