VREME JE ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: Preuzmi BESPLATNO bonus za kladjenje i sastavi tiket

Ove subote, TOP LIGE će zasijati u punom sjaju, jer nas čeka pakleni raspored utakmica u Premijer ligi, Seriji A, Bundesligi, La Ligi, Ligi 1… Sve što možete da zamislite – baš danas će se i odigrati! 

Dakle, na teren će Juventus, Bajern, Junajted, Čelsi, Liverpul i brojni drugi evropski velikani. Engleska će verovatno „goreti“, jer će Totenhem „odlučivati“ o sudbini Ole Gunara Soslskjera,  Bajern će pokušati da se iskupi za debakl protiv Borusije, dok će se na „čizmi“ i dalje voditi velika bitka za tron.

Sve u svemu – fudbalski spektakl je zagarantovan, ali tome treba dodati i jedan tiket. Čisto da u ovim hladnim danima podignemo temperaturu na viši stepen. 

Kako i gde to da uradimo?

Naravno, u Meridianu! 

Sportska kladionica Meridian i ove nedelje donosi vrhunsku ponudu i najbolje uslove za online kladjenje, a to znači NAJVECE KVOTE NA PLANETI, kao i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE OD 500 RSD

Dakle, pre nego što sastavite tiket, brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijaš bonus za online kladjenje od 500 RSD i to BEZ USLOVA! 

Ali, ni to nije sve. 

Ukoliko već posedujete nalog na meridianbet.rs – ne brinite! I za vas je spreman bonus! Ako do sada niste deponovali novac – pravo je vreme da to uradite, jer vas prilikom prvog depozita čeka još jedan bonus!

Dakle, uplatite depozit, odigrajte tiket i na vaš račun stiže novih 500 RSD bonusa!   

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

6 Comments

  1. Online kladjenje ima mnoge prednosti u uvek neke bonuse,zato treba otvoriti nalog u Meridianu jer ima i najbolje uslove za kladjenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.