ŠAMPIONSKI BONUS: Meridian poklanja 500 RSD za savršen tiket

Znamo da su utorak i sreda omiljeni dani svakog ljubitelja fudbala, a uz kladionicu Meridian postaju omiljeni dani i svakog kladioničara.

Liga šampiona nam se vratila, što znači da ćemo gledati mnogo kvalitetog fudbala, a ako se ponovi situacija kao iz prošlog kola – i mnogo golova!

Za mnoge je to dovoljno, ali oni najiskusniji znaju da se Liga šampiona uvek mora ispratiti uz odigravanje tiketa u omiljenoj kladionici. Znamo koja je vaša – Meridian!

Sportska kladionica Meridian i ovog utorka donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE za sve novoregistrovane korisnike i to u iznosu od 500 RSD, što znači da je sve već spremno za savršen tiket.

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Dakle, ukoliko se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, čeka te BONUS ZA ONLINE KLADJENJE, ali ni to nije sve!

Ukoliko si već član Meridian družine, ne brini – očekuje te još jedan bonus!

Sve što treba da uradiš jeste da uplatiš prvi depozit i odigraš tiket i novih 500 RSD BONUSA stiže na tvoj račun!

Pa, šta više poželeti? Osim da tiket prođe… Mada, uz fantastičnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ni o tome ne morate da brinete.

A, sada – trk na meridianbet.rs i uverite se zašto je to kuća najvećih bonusa!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

12 Comments

  1. Na stranu to sto volim da igram u meridianu,ali moram pohvaliti to sto vec duze vreme konstantno nesto dele.Otvarao sam i u drugim kladionicama nalohe ali niko mista ne daje

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.