Tiket dana: Poeni igrača

U očekivanju nastavka Evrolige, ponovo se posvećujemo NBA ligi. Imamo nove predloge za košarkaše, za utakmice koje vas očekuju u noći između srede i četvrtka. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Klint Kapela (Atlanta Hoksi) + skokovi (granica 12,5) 1.85 u Meridanbet

Košarka baš i nije nacionalni sport u Švajcarskoj, ali, pored Tabo Sefološe, koji ima čak 15 sezona u Nba ligi, tu je sad i Klint Kapela, kao predstavnik zemlje u kojoj Alpi zauzimaju veći deo teritorije.

Klint Kapela ima jasnu ulogu u rosteru Atlante Hoksa. To je kontrola reketa i zaštita obruča, i u tome je dobar. Prepoznatljiv je po skokovima i blokadama, pa je bio 4. bloker lige u regularnom delu prošle sezone, sa 2 blokade po meču, i prvi skakač cele Nba lige u regularnom delu sezone sa čak 14,3 skokova u proseku po meču. Čini se da se na Švajcarca ponekad nepravedno zaboravlja kad dođe do ono vreme kad se dele nagrade, jer ako je Rudi Gober neprikosnoveni defanzivac na poziciji centra, Kapela bi bar mogao da bude deo druge defanzivne petorke Nba lige.

U večerašnjem duelu je izgledno da će Kapela imati ”dobar u kancelariji” protiv vremešne centarske linije Bruklin Netsa. Blejk Grifin je počeo sezonu u lošoj formi, do te mere da se razmišlja o njegovom slanju među rezervne igrače na početku meča. Lamarkus Oldridž, Pol Milsap i Džejms Džonson su izuzetno iskusni igrači za koje je veliko pitanje da li atletski mogu da odgovore fizičkim sposobnostima Švajcarca. Vredi pomenuti i izostanak Nikolasa Klekstona, koji neće biti na raspolaganju treneru Netsa Stivu Nešu zbog bolesti u narednih 7 do 10 dana.

Tako da je naš predlog plus skokovi na Klinta Kapelu, granica je na 12,5 skokova, a u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Tre Jang (Atlanta Hoksi) + poeni  (granica 25,5 poena)  1.85 u Meridianbet

Organizator igre Atlante, Tre Jang, živi za veliku scenu. Možda neće uvek biti u najboljem izdanju protiv ekipa iz donjeg dela tabele u NBA ligi, ali na utakmici koja će biti prenošena na nacionalnoj ESPN-u, budite sigurni da će se ”Ledeni Tre” pojaviti u najboljem obliku.

Ovaj eksplozivni američki bek ima više načina preko kojih može da zagorča život suparnicima. Dobar je šuter, mada se ponekad čini da uzima nerezonske šuteve, solidan je i pri ulazima, tako da se što se tiče napadačke strane, teško je reći koje su mu mane, i ima li ih uopšte? Kad konačno uspe da u potpunosti ovlada svim svojim sposobnostima i veštinama, Tre Jang bi mogao da dosegne neslućene visine.

Naš predlog su plus poeni na plejmejkera Atlante Hoksa, Tre Janga. Granica je na 25,5 poena u Meridianbet  kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Stef Kari (Golden Stejt Voriors) + poeni (granica 32,5) 1.85 u Meridianbet

Ubitačni šuter Stef Kari trenutno je lider po broju poena u proseku u tekućoj sezoni NBA lige. Ovaj sjajni američki bek ima u proseku 28,7 poena po odigranom meču.

Golden Stejt dočekuje odličnu ekipu Šarlot Hornetsa u noći pred nama. Ekipa iz Severne Karoline se nalazi na čelu NBA lige po broju datih poena u proseku, i imaju ih 117,5 po utakmici. Sve to pod vođstvom mladog, ali najboljeg debitanta u prošloj sezoni, Lamela Bola.

Jedan od najboljih šutera NBA lige u istoriji, Stef Kari, imaće pred sobom ekipu Hornetsa, koja voli da neguje napadačku igru, završava napade u ranoj fazi, i igra sa mnogo kreativnih rešenja u ofanzivi.

Šarlot Hornetsi bi trebalo da budu dovoljna motivacija da se Stef Kari predstavi u pravom šuterskom izdanju. Naš predlog su plus poeni na njega, granica je na 32,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Džejms Harden (Bruklin Netsi) + poeni (granica 20,5) 1.85 u Meridianbet

Džejms Harden je pod trenerskom palicom Majka D’Antonija u Hjuston Rokitsima dostigao neslućene visine na individualnom planu. Nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige je zaslužio još 2018. godine, a 3 godine zaredom je osvajao titulu najboljeg strelca lige u regularnom delu sezone, poslednju 2020. godine. Imao je u te 3 sezone prosečno 30,4 ubačena poena, pa 36,1 i na kraju 34,3 poena. Dolaskom u Bruklin Netse sasvim opravdano te brojke su pale, tada je bio u društvu takođe velikih strelaca Kevina Durenta i Kajrija Irvinga, pa se Harden više posvetio ogranizaciji i razigravanju saigrača. U novu sezonu su Bruklin Netsi ušli sa nerazjašnjenom situacijom oko Kajrija Irvinga, tako da se ovaj sadašnji tim Bruklina najviše bazira na dvojcu Kevin Durent i Džejms Harden.

Naše mišljenje je da će u današnjoj utakmici Harden imati dostojnog protivnika u redovima Atlanta Hoksa, plejmejkera Tre Janga, i da će posle malo sporijeg ulaska u sezonu Harden probuditi u utakmici koja je proglašena za derbi dana u NBA ligi. Naš predlog su plus poeni na Džejmsa Hardena, granica je na 20,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.