Tiket dana (četvrtak, 04.11.2021)

tiket dana

Posle 4. kola Lige šampiona danas nam predstoje utakmice istog kola, ali u dva druga evropska takmičenja, Ligi Evrope i Ligi konferencija. Napominjemo da su predloženi koeficijenti bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Genk – Vest Hem – T22+ @ 1.84 u Meridianbet

”Čekićari” stižu u Belgiju u fantastičnoj formi. Može se dogoditi da Dejvid Mojes odmori nekog os fudbalera koji su poneli najveći teret u prethodnih mesec dana, ali računajući da ide pauza pole vikenda, možda se to i ne dogodi. Od prethodne reprezentativne pauze Vest Hem je odigrao, do sada, pet utakmica u svim takmičenjima, i svih pet dobio. U Premijer ligi su pobedili Everton i Totenhem, zahvaljujući samo jednom postignutom golu, dok su pre par dana ubedljivo slavili u Birmingemu protiv Aston Vile. U EFL kupu su izbacili Mančester siti, a prethodno su eliminisali i njihovog gradskog rivala Junajted i to na Old Trafordu. Protiv Genka su igrali na svom stadionu i pobedili sa 3:0. Tako su trenutno vodeći tim u ovoj grupi sa maksimalnim brojem bodova, s obzirom da su slavili i protiv Dinama u Zagrebu i Šturma u Londonu. Genk pokušava da dođe do drugog mesta, a imaju tri boda iz prve tri utakmice, koliko su sakupili i Dinamo i Šturm. Pored Vest hema izgubili su i od Dinama na svom stadionu, dok su slavili samo protiv Šturma. U Župiler ligi su imali tri uzastopna poraza, a taj niz su prekinuli prošlog vikenda ubedljivom pobedom na gostovanju u varegemu, gde su slavili sa čak 6:2. Gosti su mnogo kvalitetnija ekipa, i ako budu ozbiljno prišli ovom meču, ne sumnjamo da će odneti još jednu pobedu. Ostavljamo malu ogradu jer ne znamo u kakvom će sastavu istrčati na teren, pa je naš predlog gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.84.

Union Berlin – Fejnord – GG3+ @ 2.11 u Meridianbet

Prvi duel ove dve ekipe, odigran na čuvenom ”De Kuip-u”, ili tkz ”Tiganju”, završen je pobedom Fejnorda od 3:1. Posle tog ishoda, Holanđani su vodeći u ovoj grupi Lige konferencija sa 7 bodova, dok Union ima na svom kontu tri. Isti broj bodova ima i Slavija, dok je Makabi iz Haife sakupio jedan više. U vikendu za nama, Fejnord je igrao gradski derbi sa Spartom koji je dobio golom u sudijskoj nadoknadi, dok je Union doživeo ubedljiv poraz od Bajerna u Berlinu, čime je njemu isporučen račun za prethodni poraz Bavaraca u Kupu od Borusije u Menhengladbahu sa 5:0. Za domaće je ovaj meč bitniji, ako žele u nokaut fazu. Unionu je ovo evropski debi, ali smo ipak očekivali nešto bolje rezultate. Ništa još nije izgubljeno, igraće još dve utakmice na svom terenu, a imaće i gostovanje u Izraelu. Fejnord bi mogao trijumfom u nemačkoj da definitivno reši sve probleme i obezbedi evropsko proleće, ali čak i da ne uzmu ni bod u nemačkoj prestonici, imaće odlične šanse da ispune prevashodni cilj. Golove smo predložili za prvi meč i bili smo u pravu. Predlažemo ih i sada, a naš tip je igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.11.

Braga – Ludogorec – 1,2+ @ 1.75 u Meridianbet

Portugalci se nadaju da mogu do prvog mesta u F grupi Lige Evrope. Najveći konkurent biće im Crvena zvezda koja je trenutno vodeća sa sedam bodova, dok Braga ima jedan manje osvojen. Izgubili su Portugalci u prvom kolu u Beogradu, ali su onda zabeležili dve pobede, protiv Mitjilanda kući i Ludgoreca u Razgradu. Sva je prilika da će duel sa Zvezdom u Portugaliji rešiti pitanje pobednika grupe, odnosno tima koji će direktno uosminu finala ovog takmičenja. Braga je u odličnoj seriji rezultata, a u prethodnih pet utakmica, u svim takmičenjima, nisu primili ni gol. U domaćem prvenstvu su malo lošije startovali, ali su sada sve sigurniji, pa su u ponedeljak pobedili Portimonense sa 3:0. Pre dve sedmice u Bugarskoj je odlučio jedan gol, a on je postignut još u 7. minutu meča. Tim porazom, drugim na svom terenu, Ludogorec je ostao bez izglednih šansi da prođe dalje, a jedino bi Bugari mogli da pokušaju da budu treći i presele se u Ligu konferencija na proleće. Ima Ludogorec dosta evropskog iskustva, kao stalni šampioni ove zemlje iz godine u godinu igraju u kupovima, ali su ove sezone prikazivali nešto lošija izdanja. Nisu se probili do grupne faze Lige šampiona, u poslednjem kolu ih je zaustavio švedski Malme, i to kao da je ugasilo sav njihov elan. U prvom kolu su osvojili bod u Danskoj, ali su onda u Razgradu izgubili od Zvezde i Brage. Očekujemo novu pobedu portugalske ekipe, a pored jedinice smatramo da će Braga dati bar dva gola. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.