VREME JE ZA SUPER LIGA TIKET! Pokaži koliko dobro poznaješ domaći fudbal i zaradi keš

Znamo da su u fokusu TOP LIGE, ali ovog vikenda nas očekuju i fantastične utakmice u Super ligi Srbije. Shodno tome, sportska kladionica Meridian rešila je da časti i ovog vikenda, te vam donosi fantastičan BONUS DOBRODOSLICE U IZNOSU OD 500 RSD!

Sve što je potrebno – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i čeka vas BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE.

Poklon stiže potpuno BESPLATNO I BEZ USLOVA

Osim što donosi fantastične bonuse, Meridian daje i najveće kvote na svetu, a ovog puta one se odnose na utakmice domaćeg šampionata.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

U nastavku i nekoliko predloga za dobitan Super liga tiket:

VOŽDOVAC – ČUKARIČKI: Prethodan duel ova dva tima odigrala su pre samo nekoliko meseci na Banovom Brdu, a pamtimo ga po fantastičnom golu mladog Nemanje Milojevića, koji je oduševio čitavu Srbiju!

Ovog puta selimo se na popularni “Krov“, gde će “zmajevi“ ugostiti “brđane“ i pokušati da izađu iz rezultatske krize. Oba tima važe za perspektivne, ali u poslednje vreme ne beleže dobre rezultate.

Čuka je vezala dva poraza, i to protiv Loznice u Kupu Srbije i Partizana u domaćem šampionatu, dok je Voždovac takođe eliminisan iz Kupa nakon poraza od Radničkog, a u Super ligi Srbije je zabeležio remi sa TSC-om.

Kada se osvrnemo na prethodne duele, do sada je Čukarički u svim takmičenjima čak 16 puta pobedio Voždovac, dok “zmajevi“ imaju samo četiri pobede. Šest utakmica završeno je bez pobednika.

Vratimo se u sadašnjost, jer se u njoj Čukarički nalazi na trećem mestu na tabeli, dok je Voždovac na sedmoj poziciji. Kvota na Čukarički je 2.10.

Predlog za igru: 1&2+

PROMO KVOTE Novi Pazar – TSC, kec 3.35, dvojka 2.00, iks 3.50

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Posle obaveza u Evropi, Zvezda mora da se fokusira na domaći šampionat, a tu je čeka Vojvodina i to u Novom Sadu.

Dok crveno-beli malo posustaju u Super ligi Srbije i kaskaju za Partizanom, Vojvodina je “vezala“ dve pobede, a uspešna je bila i u Kupu Srbije. “Lale“ su pretrpele brojne promene pred početak ove sezone, ali za sada se nalaze na četvrtom mestu, što garantuje i Evropu.

Kraj sezone je daleko, ali Vojvodina i dalje ima mogućnost da se umeša u sam vrh tabele i pomrsi konce “večitima“. Isto tako, iako su mnogi već “pripisali“ titulu Partizanu, Zvezda sigurno neće odustati od odbrane titule, te u Novom Sadu možemo očekivati veliku borbu i kvalitetan fudbal.

Predlog za igru: GG3+

PROMO KVOTE: Kolubara – Napredak, kec 2.60, dvojka 2.47, iks 3.30

PARTIZAN – PROLETER: Posle gostovanja u Belgiji, domaćim obavezama mora da se vrati i Partizan. Crno-beli su lideri šampionata, što moraju da opravdaju i u ovom duelu koji igraju na svom stadionu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića imaju sedam vezanih pobeda u Super ligi Srbije, dok su pre toga pobednički niz prekinuli u “večitom derbiju“. Ipak, nemaju razloga za brigu, jer imaju čak osam poena prednosti u odnosu na crveno-bele. Doduše, i utakmicu više…

Ne bi bio prvi put da vidimo “preotimanje“ već viđene titule u završnici, pa Partizan mora da bude oprezan i koncentrisan u svakoj utakmici. Kvota na Partizan je 1.10.

Predlog za igru: 1&3+

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.