Tiket dana (subota, 06.11.2021)

tiket dana

Pred nama je fantastična ponuda, koje ćemo se sećati sa setom već kroz dva dana. Nakon ovog vikenda sledi reprezentativna pauza, srećom, poslednja u ovoj godini. Ovako izgleda naš tiket, a podsećamo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bordo – Pari Sen Žermen – 2,3+ @ 1.83 u Meridianbet

Od starta sezone kao da gledamo jednu te istu utakmicu kada igra Pari Sen Žermen. Muče se 80 minuta, obično i gube u tom periodu, a onda dodaju gas i okrenu na svoju pobedu. Tako je bilo i protiv aktuelnog šampiona Lila u prošlom kolu. ”Buldozi” su, ruku na srce, odigrali odlično, vodili sve do petanestak minuta pre kraja, ali su ostali i bez jednog boda. Jedini izuzetak dogodio se u Lajpcigu u Ligi šampiona, pre par dana. Jeste Lajpcig prvi poveo, ali su Parižani preokrenuli do poluvremena. Međutim, u sudijskoj nadoknadi Nemci su dobili penal, koji je Soboslai pretvorio u izjednačenje. Tako je PSŽ i na drugom gostovanju u grupi ostao bez pobede, posle 1:1 u Brižu, sada je bilo 2:2 u Lajpcigu, ali su pobedili Siti na svom Parku Prinčeva i blizu su plasmana u nokaut fazu. Sada žele da održe distancu u odnosu na rivale u Ligi 1, ali teško je poverovati da neko uopšte i može da se trka sa njima. Koliko god neubedljivo izgledali od starta prvenstva, izgubili su samo u Renu i remizirali u Marseju. Pitamo se šta će biti kada se tim bude potpuno uigrao. U Bordo odlaze po novu pobedu, domaćin je u prethodnih šest kola čak četiri puta igrao nerešeno, a niz od pet utakmica bez trijumfa prekinuli su u prošlom kolu protiv Remsa, koga su pobedili posle velikog preokreta 3:2, mada su gosti vodili 2:0. Sada su Žirondinci na 16. mestu, imaju 12 bodova, ali su pobedili samo dva puta. Naš predlog je dvojka, uz tri gola ukupno. Za 2,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.83.

Kaljari – Atalanta – 2,2+ @ 1.79 u Meridianbet

”Boginja” iz Bergama doživela je pravi šok u utorak u meču Lige šampiona. To im se dogodilo drugi put za samo 14 dana protiv Mančester junajteda. Na Old Trafordu su vodili sa 2:0 posle prvih 45 minuta, ali su ostali i bez jednog boda. Na svom terenu su dva puta vodili, verovatno bi i slavili, da nema sudijske nadoknade. U nadoknadi prvog, Kristijano Ronaldo je izjednačio na 1:1, da bi neverovatni Portugalac na 2:2 poravnao u nadoknadi drugog poluvremena, bukvalno u poslednjim trenucima. Ta dva boda mogla bi da da izbace Atalantu iz nokaut faze, mada su osatala još dva kola, a njima trebaju pobede nad Viljarealom i Jang Bojsom. Ni u prvenstvu sve ne ide po planu za Gasperinijevu četu. Izgubili su mnogo bodova nakon prve trećine prvenstva, a posebno su loše igrali na svom terenu. U prethodnom kolu su uspeli da izvuku bod protiv Lacija, ali su ostali samo na jednom domaće trijumfu u dosadašnjem toku šampionata. Zato na strani igraju odlično, pa je Atalanta na pet gostovanja slavila čak na četiri, a jednom je igrala nerešeno. Što se Kaljarija tiče, tim sa Sardinije je ”fenejraš”, i ima samo šest osvojenih bodova. Kaljari je samo jednom pobedio u prvih 11 kola, a to je bilo protiv Sampdorije pre tri kola. Već u naredna tri dođiveli su isto toliko poraza. Atalanta je dobila četiri poslednja duela protiv Kaljarija, tri u Seriji A i jedan u Kupu, a psošle sezone je na Sardiniji slavila minimalnim rezulatatom. Verujemo da je Atalanta prebolela šok protiv Junajteda i da će nastaviti seriju odličnih rezultata na strani. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.79.

Real Madrid – Rajo Valjekano – 1,2+ @ 1.60 u Meridianbet

Evo nama ponovo gradskog derbija Mardrida na koji smo čekali tri sezone. ”Pčelice” su prethodni period provele u Segundi, ali su se preko baraža vratili u elitu prošlog proleća. Sudeći po startu La Lige, ne verujemo da planiraju ponovo da ispadanju. Rajo igra sasvim solidno, rekli bismo čak odlično na početku. Posle 12 kola nalaze se na 6. mestu, sa 20 bodova, a posebno su uspešni na svom terenu u predgrađu Valjehas, gde su već pet puta pobedili, uz samo jedan remi. Pala je i slavna Barselona, a nju se srušio Radamel Falkao, kao i ekipu Atletika u Bilbaou, nešto ranije. ”Tigar” iz Kolumbije je napunio solidan broj godina, kao i kilometražu širom Evrope, ali i dalje ujeda. Sigurno je da od nejga preti najveća opasnost Realu, mada sumnjamo da Falkao ima snage za svih 90 minuta. Real je pobedio Šahtjor u Ligi šampiona, dosta teško, za razliku od duela u Ukrajini, i sada ima devet bodova iz četiri meča. Onaj senzacionalni poraz od Šerifa je neutralisan i ne sumnjamo da će Anćelotijev tim u nokaut fazu. Ostali su im mečevi sa Interom na svom terenu i gostovanje u loldaviji, vačjda prvo u istoriji za Madriđane i to je to. Uskoro sledi pauza, a Real bi mogao da je provede na prvom mestu, u slaučaju da slvi protiv Rajo Valjekana. Zavisi to i od rezultata Sosijedada, ali Real ima i jedan meč manje i priliku da preuzme čelo tabele. Naš predlog za gradski derbi u španskoj prestonici je jedinica, uz dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.