Tiket dana: Poeni igrača

Vreme je opet za NBA ligu, a već u 22 časa očekuje nas duel Denvera i Hjustona. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Nikola Jokić (Denver Nagetsi) + asistencije (granica 6,5) 1.85 u Meridianbet

Nikola Jokić je aktuelni najkorisniji igrač Nba lige, a na večnoj listi igrača sa najviše tripl dablova u karijeri Jokić zauzima visoko deveto mesto i ima 57 tkz tripl dablova. Čini se da bi na ovoj listi uskoro trebalo da nadmaši legendarnog Lerija Birda koji ima 2 tripl dabla više od Jokića trenutno. Srpski igrač još nema tripl dabl ove sezone, raspored mu nije baš išao na ruku. Posle dva vezana poraza protiv Memfis Grizlisa očekujemo reakciju ekipe Denver Nagetsa. Protivnik je mlada i atraktivna ekipa Hjuston Rokitsa, savršena prilika za Jokića da ponovo pokaže svoj raskošni dodavački talenat i po ko zna koji put potvrdi da ima širok repertoar neverovatnih poteza. Zašto da ne pokuša da ostvari svoj prvi tripl dabl u tekućoj sezoni Nba lige.

Naš predlog su + asistencije na Nikolu Jokića. Granica je postavljena na 6,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Kristijan Vud (Hjuston Rokitsi) + skokovi (granica 9,5) 1.65 u Meridianbet

Hjuston Rokitsi se po trenutnom stanju na tabeli nalaze među najslabijim timovima Zapadne konferencije, imaju samo jednu pobedu u 8 utakmica, i plej-of šanse ove sezone su im male. Međutim, daleko od toga da imaju razloga za brigu u redovima tima iz Hjustona. Čini se da su uboli premiju na lutriji izborom Džejlena Grina na ovogodišnjem draftu, on je bio je drugi pik na tom draftu. Iskoristili su lošu situaciju Kevina Portera u Klivlend Kavalirsima i doveli ga putem trejda. Na kraju, Kristijan Vud je nakon dugog lutanja u Nba i Razvojnoj ligi našao stabilnu formu u ekipi iz  Teksasa. Oko ove trojice igrača Hjuston Rokitsi mogu graditi svoj tim u narednom periodu, ako imaju opet sreće na nekom od budućih draftova, nije moguće predvideti limit ekipe koju sa klupe vodi trener Stiven Silas.

Večerašnja utakmica u Koloradu protiv Denver Nagetsa bi trebalo da bude poligon za učenje igrača Hjuston Rokitsa. Imaće protiv sebe nekarakterističnog i jedinstvenog centra u Nba ligi Nikolu Jokića, koji predvodi Denver. Mišljenja smo da će Kristijan Vud u današnjoj utakmici, u jednom zanimljivom okršaju, imati dosta posla sa Nikolom Jokićem u prvom redu i da će odgovoriti dodatnim angažovanjem pod oba koša. Jokić se popravio kroz godine igranja u ligi i na defanzivnom planu, ali na ovom meču ne bi trebalo da bude potrebe za maksimalnim odbrambenim naporima.

Naš predlog su + skokovi na Kristijana Vuda. Granica je postavljena na 9,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.65.

Džejson Tejtum (Boston Seltiksi) + poeni (granica 27,5) 1.85 u Meridianbet

U možda derbiju dana, u Teksasu se sastaju ekipe Dalas Maveriksa i Boston Seltiksa. Ekipa iz Masačusetsa i nije najbolje počela sezonu, imaju 4 pobede i 5 poraza, i još uvek nemaju pobedu na domaćem parketu, U svojoj dvorani imaju sva 3 poraza. Na strani njihova igra je bolja, bar u dva poslednja duela koja su dobili, oba na Floridi, prvo protiv Orlando Medžika, a onda i protiv Majami Hita.

Na ovom duelu protiv Dalas Maveriksa trener Boston Seltiksa, Ime Udoka, neće imati na raspolaganju jednog od najboljih igrača svoje ekipe Džejlena Brauna, dok je Tejtum ušao u malu šutersku krizu u poslednje vreme. Ovaj meč protiv Dalasa je prava prilika za Džejsona Tejtuma da pokaže da je to bila samo privremena prepreka na putu za sjajnog američkog krilnog igrača. U izostanku Brauna imaće više prostora da pokaže svoj nesumnjivi napadački potencijal

Naš predlog su + poeni na Džejsona Tejtuma. Granica je postavljena na 27,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.