MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 3.05, Atletiko 2.00, Zvezda 1.40

Pre nego što, ponovo, dočekamo reprezentacije i pauzu u TOP ligama, red je da se pošteno zabavimo i uživamo u još jednom uzbudljivom fudbalskom danu koji nas očekuje.

Premijer liga, Bundes, Serija A, La Liga, Liga 1, domaće prvenstvo… Sve je na izvol’te – servirano i za one koji uživaju gledajući vrhunski fudbal, ali i one koji uz dobru utakmicu vole da odigraju tiket.

Dakle, uživanje je garantovano svim ljubiteljima fudbala, a za dobitne tikete imamo poseban recept: odmah sada možete BESPLATNO PREUZETI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE U VREDNOSTI OD 500 DINARA, što je i više nego dovoljno da sastavite tiket vredan miliona!

A, ako ste u dilemi – u nastavku vam predstavljamo utakmice koje će vas odmah naterati da PREUZMETE BONUS i iskoristite vrhunske kvote.

VALENSIJA – ATLETIKO MADRID: Aktuelni šampioni španskog prvenstva gostuju danas u Valensiji. Oba tima se nalaze u katastrofalnom ritumu. Valensija na poslednjih osam utakmica ima samo jednu pobedu, uz četiri poraza i tri nerešena meča. Možda će Urošu Račiću biti vetar u leđa pobeda iz prethodnog kola La Lige, kada su na domaćem terenu savladali Viljareal.

Sa druge strane Atletiko Madrid je upao u svojevrsnu krzu, nakon odličnog starta sezone. Izabranici Dijega Simeonea žele brzo da prebole poraz od Liverpula (2:0) u Ligi šampiona, a idealna prilika za tako nešto jeste meč protiv desetoplasiranog tima španskog prvenstva. Kvota na pobedu Atletika je 2.00.

Predlog za igru: GG

PROMO KVOTE Vest Hem – Liverpul: kec 4.10, iks 4.10, dvojka 1.80

SPARTAK MOSKVA – LOKOMOTIVA MOSKA: Ko će biti vladar Moskve? 14. kolo ruske Premijer lige donosi nam veliki gradski derbi. Spartak će na domaćem terenu sačekati Lokomotivu, koja se oporavila od jako lošeg perioda. Lokomotiva je trenutno drugoplasirani tim ruskog prvenstva, dok Spartak očigledno ne može da izdrži ”rat na dva fronta“. Crveno-beli iz Moskve igraju ispod svih očekivanja u domaćim okvirima, zbog čega punih mesec dana ne znaju za pobedu… Kvota na pobedu Lokomotive je 3.20.

Predlog za igru: X2

PREUZMI POKLON BONUS ZA KLADJENJE

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA: Crvena zvezda neće imati mnogo vremena za odmor, budući da je nakon teškog poraza od Mitjilanda očekuje važan derbi u Super ligi Srbije. Partizan preti da se što više odvoji, zbog čega beogradski crveno-beli moraju maksimalno fokusirani da izađu na megdan Vojvodini, koja će nedeljni derbi dočekati osokoljena zbog tri trijumfa u nizu. Takođe, Vojvodina je ostala veliki dužnik Crvenoj zvezdi još od samog početka sezone, kada su ”lale“ na stadionu ”Rajko Mitić“ uspele da otkinu bod velikom favoritu. Kvota na Crvenu zvezdu je 1.40.

Predlog za igru: 2

PROMO KVOTE Benfika – Braga: kec 1.60, iks 3.90, dvojka 5.40

INTER – MILAN: Ljubitelje fudbala očekuje prava poslastica večeras od 20 sati i 45 minuta kada je na programu jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala između Milana i Intera. ”Roso-neri“ ne igraju dobro u Ligi šampiona, ali zato su u italijanskoj Seriji A na visini zadatka. Nakon 11 odigranih kola drže prve mesto zajedno sa Napolijem. Milan je mnogo toga pokazao u dosadašnjem delu prvenstva, zbog čega na “San Siru“ sa pravom očekuju pozitivan ishod u meču protiv velikog rivala. Kvota na Milan je 3.05.

Derbi dela Madonina biće dobra prilika da Inter, koji igra kvalitetno u prethodnom periodu (ne zna za poraz skoro mesec dana), uhvati priključak za vodećim dvojcem. Eventualnom pobedom “nero-azuri“ bi prišli na samo četiri boda, što automatski otvara trku za titulu najboljeg.

Predlog za igru: GG

PREUZMI POKLON BONUS ZA KLADJENJE

9 Comments

  1. Jos jedan fudbalski vikend je bio jos uzbudljiviji zahvaljujuci ponudi za kladjenje u Meridianu koja je bila top! Ja sam igrao u lajvu preko naloga,tako najvise volim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.