EVO ZAŠTO JE MERIDIAN KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Uplati prvi depozit, odigraj tiket i na POKLON dobijaš 500 RSD!

Kraj vikenda je blizu, znamo da se ponedeljku niko ne raduje, ali to je ujedno odlična prilika da u poslednjem času na sjajan način zatvorite ovu sedmicu.

Liverpul, Roma, Milan, Totenhem… Svi oni će danas na teren, a pošto znamo da ćete ih ispratiti, donosimo jednu informaciju od velike važnosti.  

Naime, sportska kladionica Meridian rešila je da časti sve ljubitelje fudbala i pokloni im novi bonus za online kladjenje. Znamo da je Meridian kuća najvećih bonusa, a sada to i potvrđuje.

Evo o čemu se radi: ukoliko ste već registrovani na meridianbet.rs, a verujemo da jeste – odmah sada uplatite prvi depozit i odigrajte tiket jer vas čeka BONUS OD 500 RSD!

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Dakle, uplati svoj prvi depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD i na račun stiže još 500!

I ne brini, ukoliko još uvek nemaš nalog, registruj se na meridianbet.rs i POKUPI BONUS DOBRODOSLICE u iznosu od 500 RSD.

Kako god da okreneš – u Meridianu si na dobitku!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

10 Comments

  1. Prednost online kladjenja u Meridianu je to sto uvek imate neke pogodnosti,bonuse,promocije,ne samo bonus dobrodoslice..zato godinama koristim samo nalog u Meridianu.

  2. Kao najbolja kladionica uvek nas obraduje nekim iznenadjenjem,projektom,bonusom dobrodoslice…Zato je uzivanje druziti se sa Meridianom

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.