Tiket dana: Poeni igrača

Malo je košarke van NBA ove večeri, pa se naši predlozi ponovo odnose na najjaču košarkašku ligu na svetu. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Stef Kari (Golden Stejt Voriorsi) + poeni (granica 29,5) 1.85 u Meridianbet

Stef Kari je verovatno najbolji šuter u istoriji Nba lige, prošle sezone je dokazao da i u svojoj 12. sezoni u ligi još ima snage da bude na vrhunskom nivou. Ne samo to, u prošloj košarkaškoj godini bio je treći u trci za najkorisnijeg igrača Nba lige iza Nikole Jokića i Džoela Embida. Jedan od rekorda koji mu je na meti ove sezone je i onaj koji drži Rej Alen po broju ubačenih trojki. Legendarni trojkaš Alen ih ima 2 973 ubačenih, a Kari u dosadašnjoj karijeri ih ima 2 871. Uzimajući u obzir da je Kari u prošloj sezoni imao ubačenih 337 trojki uz 42 % šuta  za tri poena, može se reći da je ovaj rekord dostižan već ove sezone. Uz to da će Stef Kari do kraja karijere verovatno biti prvi čovek koji je u Nba ligi ubacio preko 3 hiljade trojki.

Naš predlog su + poeni na Stefa Karija, kome u goste dolazi motivisani Tre Jang. Kari će znati da mu priredi pravu šutersku dobrodošlicu. Granica je postavljena na 29,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Tre Jang (Atlanta Hoksi) + poeni ( granica 23,5) 1.85 u Meridanbet

Plejmejker Atlanta, Tre Jang, je po mnogima jedna od najvećih nadolazećih zvezda u Nba ligi. Ipak, može se reći da je Jang već tu i jasna sadašnjost najjače košarkaške lige na svetu. Prošle sezone je odveo svoje Atlanta Hokse daleko, čak do finala Istočne konferencije. Početne godine Tre Janga se u delu košarkaške javnosti upravo porede sa njegovim današnjim protivnikom Stefom Karijem. Jang ima potrebu za teatralnošću na terenu, da komunicira sa publikom, neustrašiv je i spreman svakom u ligi da izađe na crtu.  

Naš predlog su + poeni na Tre Janga, u možda jednom  od spektakularnih okršaja protiv Stef Karija. Golden Stejt Voriorsi i Atlanta Hoksi se nalaze u različitim konferencijama pa tako i nemaju tako često prilike da se sretnu u regularnom delu sezone, ove sezone jednom u San Francisku i, drugi put, pred kraj regularnog dela sezone u martu. Imajući u vidu  da će do marta možda mnogo toga već biti odlučeno, mogli bi reći da je ova današnja utakmica ipak najveća prilika za dobar šuterski duel između Tre Janga i Stefa Karija. Granica je postavljena na 23,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Bam Adebajo (Majami Hit) + skokovi (granica 8,5) 1.70 u Meridianbet

Majami Hit ima 7 pobeda u 9 mečeva i nalazi se među vodećim timovima Istočne konferencije. Tim sa Floride je prošle sezone ispao u prvom kolu plej-ofa od kasnijeg šampiona ekipe Milvoki Baksa. Čini se da su doveli prava pojačanja, i to pre svega iskusne igrača Kajla Laurija i Pi Džej Takera. Za razliku od prošle sezone kada je proradila ”metla” u plej-ofu, tim koji sa klupe vodi Erik Spolstra je reagovao na pravi način i pojačao se na adekvatno. Taker dolazi upravo iz šampionskih Baksa i donosi žestok pristup utakmicama , a Kajl Lauri takođe ima šampionsku iskustvo iz vremena kad je Kavaj Lenard predvodio Toronto Reptorse. Bam Adebajo ima tek 24 godine i očekuje se njegov dalji napredak, ”Bam Bam” se i ovako kotira kao jedan od boljih centara lige. Izgleda kao kompletan igrač, sjajan je u odbrani i solidan u napadu. Ove sezone Adebajo ima 19,4 poena i 12 skokova u proseku na 8 odigranih utakmica.

Naš predlog su plus skokovi na Bama Adebaja u susretu sa aktuelnim najkorisnijim igračem Nba lige Nikolom Jokićem. Granica je postavljena na 8,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.