Tip dana: Gremio – Fluminense: “Besmrtni trikolori” tonu ka Seriji B!

U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo bili prinuđeni da za vas ovog puta analiziramo uvodni susret 31. kola brazilske Serije B u kom će Gremio na svom terenu ugostiti Fluminense.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.

Gremio: Velikan pred ispadanjem!

Nakon prošlosezonskog šestog mesta na tabeli i plasmana u Kopa Libertadores svakako da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Gremija imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala.
Naime, ova ekipa sa dugom tradicijom se mimo svih očekivanja nalazi tek na pretposlednjem mestu na tabeli i ukoliko se nešto drastično ne promeni utisak je da ćemo “besmrtne trikolore” naredne sezone nažalost gledati u Seriji B, što će biti pravi šok za sve navijaće ovog tima.
Do sada je šestoplasirani tim iz prošle sezone odigrao 29 mečeva u Seriji A i ostvario samo sedam trijumfa, uz pet remija, ali i čak sedamnaest poraza.
U prošlom kolu su izabranici trenera Agirea doživeli i četvri uzastopni poraz i to na gostovanju kod Internasionala, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Gremio odigrao četrnaest susreta kao domaćin i ostvario tek četiri trijumfa, uz po pet nerešenih ishoda i poraza.
Poslednji međusobni susret između Gremija i Fluminensea je odigran sredinom jula, a zanimljivo je da je pretposlednja ekipa na tabeli slavila na tom meču rezultatom 1:0, što je zanimljivo bio treći uzastopni trijumf u međusobnim duelima sa Fluminenseom, zbog čega sasvim sigurno izabranici trenera Agirea u lepom raspoloženju dočekuju ovaj premijerni susret 31. kola brazilske Serije A.

Fluminense: Može li Fluminense do plasmana u Kopa Libertadores?

Za razliku od Gremija koji je dobrano podbacio, slobodno možemo konstatovati da Fluminense pruža partije u skladu sa očekivanjima ove sezone.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli i eventualnim trijumnfom na gostovanju kod posrnulog velikana bi se Fluminense ravnopravno uključio u borbu za plasman u Kopa Libertadores, što će bez ikakve sumnje i ovog puta biti primarni cilj kluba iz Rio de Žaneira.
U prošlom kolu su izabranici trenera De Oliveire ostvarili jedan i te kako važan trijumf i to na svom terenu protiv Seare, a taj duel je završen rezultatom 1:0, uz podatak da je domaća ekipa pobedonosni gol postigla u šestom minutu sudijske nadoknade, što je bio povod za veliko slavlje svih navijača Fluminensea, koji su i inače poznati kao jedni od najvatrenijih u Brazilu.
Inače, do sada je osmoplasirani tim na tabeli odigrao trideset mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ima polovičan učinak, pošto je Fluminense u tom periodu ostvario jedanaest trijumfa, devet remija i deset poraza.
Što se tiče mečeva na gostujućim terenima do sada su izabranici trenera De Oliveire odigrali petnaest mečeva van svog terena i utisak je da se baš i nisu proslavli, pošto su u tom periodu ostvarili tek četiri trijumfa, isto toliko remija, ali i čak sedam poraza.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da će Fluminense imati veliki motiv na ovom duelu da prekine seriju od tri uzastopna trijumfa Gremija u međusobnim duelima, ali je ipak nekako utisak da će to biti veoma težak zadatak, obzirom da domaćinu bukvalno gori pod nogama.

Naš predlog

Fudbaleri Gremija su pod velikim moranjem kada je ovaj meč u pitanju pošto ova ekipa prosto mora da trijumfuje kako bi uhvatila korak u borbi za opstanak u ligi.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.
Ne treba ovde zaista očekivati previše golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.53.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa prelazom X-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.