Tiket dana: Poeni igrača

Čekamo nastavak Evrolige, a do tada pratimo dešavanja u NBA ligi. Mada je regularni deo takmičenja u pitanju, svedoci smo da se igra ozbiljno, što svedoči i incident u koji je prošle noći bio uključen i MVP prošle sezone Nikola Jokić. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Ivica Zubac (Los Anđeles Klipers) + skokova (granica 7,5) 1.85 u Meridianbet

Hrvatski centar odavno je starter u timu Klipersa. Prošle sezone je igrao odlično i tim iz ”grada anđela” nije tražio novu ”peticu”. Zubac igra sve više, već provodi dva minuta u proseku preko onohg vremena kje je igrao u prošloj sezoni, a znato su mu bolje i brojke. Ove sezone je odigrao 9 utakmica, na parketu je prosečno provodio skoro 24 minuta, a postiže 9,4 poena uz 7,1 skok po meču. Posle slabijeg izdanja u prvom meču sa Portlandom, verujemo da će sada biti znatno bolji. U prethodna dva meča imao je odličan učinak, protiv Minesote imao je po 14 poena i skokova, dok je protiv Šarlota ponovo imao 14 koševa, ali i tri skoka manje.

Verujemo da će Zubac biti dobar protiv Portlanda i to pod oba koša. Direktni rival biće mu Jusuf Nurkić, pa ćemo imati priliku da gledamo okršaj dvojice centara koji su igrali u ABA ligi, što samo potvrđuje snagu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Naš predlog su + skokovi Ivice Zubca, kladionica Meridianbet stavila je granicu na 7,5 skokova, a koeficijent je 1.85.

Demijen Lilard (Portland Trejlblejzers) + poeni (granica 25,5) 1.85 u Meridianbet

Najbolji košarkaš Portlanda imao je nešto sporiji start sezone, ali srećom po Blejzerse dobro ga je odmenio Si Džej Mekolum. I dalje je Lilard daleko od onog igrača koji bez problema postiže po 40 poena, pogađajući šuteve i od centra terena. Kada vidimo da je prethodne dve sezone završio sa gotovo 30, sadašnjih 18 poena po meču je, takoreći, mizeran učinak. Portland iz deset utakmica ima pet pobeda, i još je van zone plej ofa. Međutim, dve poslednje utakmice, protiv Indijane i Lejkersa su dobili, pa sa dosta optimizma čekaju duel sa Klipersima. U diviziji Srednjizapad, od njih su trenutno bolji Juta i Denver, ali ima vremena da se ekipa iz Oregona priključi

Što se Demijana Lilarda tiče, očekujemo da napokon zaigra na svom nivou i napuni koše nekog tima. To bi lako mogli da budu Klipersi, tim kojem su pre desetak dana ubacili 111 poena. Granica za poene Demijana Lilarda u kladionici Meridianbet iznosi 25,5, a mi predlažemo igru + poeni. Koeficijent je 1.85.

Jusuf Nurkić (Portland Trejblejzers) + skokovi (granica 10,5) 1.90 u Meridianbet

Centar Portlanda je jedan od najmaleroznijih košarkaša u NBA ligi. Bosanski košarkaš je mnogo vremena proveo van parketa zbog povreda i mislimo da bi uradio mnogo više u svojoj karijeri da nije bilo tih čestih odsustvovanja. Uglavnom su to bile teže povrede, posle kojih je i period oporavka bio dug, kao i ponovni ulazak u formu. U januaru ove godine je slomio zglob, ali se vratio dosta brzo, već krajem marta. Sada je prošao pripremni period, igra dobro u kontinuitetu, mada ga trener Čonsi Bilaps ne drži predugo na terenu. U dosadašnjih deset utakmica imagrao je u proseku 25 minuta, ali je i za to, relativno kratko vreme, imao sjajan učinak. Postizao je 11,5 poena po meču, uz gotovo 12 uhvaćenih lopti pod oba koša.

Skokovi su zaštitni znak Jusufa Nurkića, koji ume odlično da se zagradi i pod protivničkim obručem i skuplja promašaje svojih saigrača. Portland je tim koji forsira šut sa distance, u tome se ističu Lilar i Mekolum, pa ima dosta posla za Nurkića. Verujemo da će i protiv Klipersa doći do svog proseka u broju skokova, pošto je u prošlom meču sa Lejkersima za samo nešto više od 21 minuta na parketu uhvatio 17 lopti.

Predlog su + skokovi na nekadašnjeg igrača Cedevite, Zadra i Denvera, a granica je na 10,5 skokova, uz koeficijent 1.90 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.