Tiket dana (utorak, 09.11.2021)

tiket dana

Stigao je onaj sušni period u ponudi, ali nas to neće sprečiti da težimo ka dobitku. Ovo je naš predlog za utorak. Podsećamo da su predložene kvote podložne promenama.

Alderšot Taun – Reksam – 2,2+ @ 2.75 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici 9. kola engleske Konferencije, odnosno petg ranga takmičenja, Alderšot dočekuje velški Reksam. Domaćin je pre desetak godina igrao u profesionalnoj ligi, ali kada je ispao više se nije vratio. Već enkoliko sezona igraju jako loše, pre dve godine, bar nam se čini, spasio ih je samo prekid prvenstva, dok su prošlo završili u sredini tabele. Sada su u seriji od četiri uzastopna poraza, aispali su iz FA kupa od jednog nižerazrednog kluba. Očajniči žele da prekinuli loš niz, pošto su prethodni put pobedili početkom oktobra na gostovanju u Doveru. Iz poznate luke su ispliovili sa tri boda, a na svom terenu su izgubili svih šest utakmice u aktuelnoj sezoni. Ako dodamo i tri iz finiša prošle, Alderšot Taun je vezao neverovatnoh devet poarar kao domaćin u Nacionalno ligi, ili Konferenciji, kako god je zvali! Reksam je tim sa većim ambicijama, navikli su na igranje u profesionalnom rangu, a pripadaju grupi timova iz Velsa koji su odlučili da se takmičke u engleskim ligama. Ove sezone nisu startovali po planu, nalaze se na 13. mestu, ali imaju i dve utakmice manje odigrane od većine rivala. U dva prethodna kola uzeli su samo bod, pa je gostovanje u Alderšotu prava prilika da se zabeleži nova pobeda. Problem je što Reksam nije pobedio već pet godina u Alderšotu, a za to vreme nije čak dao ni gol, prosto neverovatno! Međutim, sada je domaćin baš u kanalu i siguri smo da će im Velšani naplatiti za sve do sada. Predlažemo dvojku i bar dva pogotka gostiju. Za predlog 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.75.

Vajkomb – Barton – GG3+ @ 2.26 u Meridianbet

Evo jedne utakmice iz takmičenja koje se zone EFL Trofej. U njemu igraju klubovi iz nižih engleskih liga, a služi da i neki od takvih klubova osvoji neki pehar, ali i da popuni broj odigranih mečeva u sezoni, pošto većina ovih klubova ispadne u ranoj fazi FA i EFL kupa. Prva faza igra se po grupma, a Vajkomb i Barton nisu dobor startovali posle dva kola. Obe ove ekipe igraju u Ligi 1, s tim da je Vajkomb trenutno na odličnom četvrtom mestu, dok je Braton tek 11. Istina i Vajkomb je malo popustio u poslednje vreme, na četiri prethodne utakmice pobedili su samo jednom, a pre toga imali su seriju od četiri uzatsopna trijumfa. Plan je da se domognu bar baraža i kroz nejga pokušaju da se vrate u viši rang, s obzirom da su proletos ispali iz Čempionšipa posle samo jedne sezone. Barton je u sredini tabele, ali ima potencijal za nešto više, u ovaj duel ulaze posle pobede nad Flitvudom u FA kupu, ali i dva uzastopna poraza u prvenstvu od Oksforda i Vigana. Ove dve ekipe se još nisu sastale u prvenstvu ove sezone, pa ne možemo po tome suditi ko je favorit. Uglavnom, u ovom takmičenju igra se sa gotovo rezervnim timovima, a oba tima su u prva dva kola doživela poraze od mladog tima Aston Vile i MK Donsa. Jedino što očekujemo u ovom meču su golovi, i to na obe strane. Slobodno odigrajte GG3+ sa koeficijentom 2.26 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.