Tiket dana (petak, 12.11.2021)

tiket dana

Nastavljaju se kvalifikacije za Mundijal, a očekujemo da i večeras saznamo neke nove učesnike najveće smotre fudbala. Igra se i u nižim rangovima evropskih liga. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Moldavija – Škotska – 2/2 @ 1.70 u Mozzart

Škoti su sve bliže plasmanu u još jedan baraž za neko veliko takmičenje. Onaj u borbi za EURO im se posrećio, penali su ih odveli na Evropsko prvenstvo, pošto su i Izrael u Polufinalu, i Srbiju u finalu, dobili boljim izvođenjem jedanaesteraca. Navijači Škotske imali su priliku da gledaju dve utakmice svoje reprezentacije u Glazgovu na EP, ali su ”suknjice” izgubile oba ta meča. Jedini bod uzeli su protiv Engleske u Londonu, ali je i to bilo dovoljno za oduševljenje fudbalskoh fanatika u ovoj zemlji. Nije bilo realno da se izbore za direktan plasman pored fantastičhih Danaca u ovim kvalifikacijama, ali to što su iza sebe ostavili Izrael i Austriju, veliki je uspeh. Govorimo kao da su Škoti već u baražu, ali to nije tako. Da bi bili sigurni potrebna im je pobeda u Moldaviji. Čak i da izgube ostali bi drugi, ali u poslednjem meču igraju sa Danskom, pa smo sigurni da im nije do takvog rizika da moraju da pobede ”Vikinge”. Moldavci su jedna od najslabijih evropskih selekcija, u ovim kvalifikacijama su osvojili samo jedan bod i zauzeće poslednje mesto, skoro sigurno. U Glazgovu je Škotska pobedila Moldaviju samo 1:0, ali su bodovi, kao i sada, bili jedino važni. Imaće gosti podršku u Moldaviji, sigurni smo u to, kao i u pobedu Škotske u Kišinjevu. Naš predlog je prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.70 u kladionici Mozzart.

Sporting Hihon – Real Sosijedad B – 1,0-3 @ 2.15 u Mozzart

Obe ekipe u lošoj su formi, a što se tiče Sportinga, to je pravo iznenađenje. Ekipa iz Hihona je dobro počela sezonu, bila dugo u vrhu tabele, ali je u poslednjih pet kola osvojila samo jedan bod i pala na osmo mesto. Ništa nije izgubljeno, njihov prvi cilj, a to je plasman u plej of, i dalje je veomadostižan, ali osvajanje jednog od prva dva mesta, koja donose direktan plasman, sve su dalje. Sporting i dalje zavisi od učinka Uroša Đurđevića, i kad ovaj napadač ne postigne gol, crveno-beli teško mogu do trijumfa. U poslednjih pet utakmica dali su samo dva gola, uz jedan koji je postigao upravo Đurđević. Protiv B ekipe Real Sosijedada nemaju izbora, moraju do trijumfa kako znaju i umeju. U San Sebastijanu je fudbalska euforija, jer ne samo da je baskijski tim lider La Lige, već je i druga ekipa ovog kluba ušla u Segundu, gde se još uvek nisu najbolje snašli. Real Sosijedad B je na 20. mestu, dakle u zoni ispadanja i imaće težak zadatak da pokuša da izbori opstanak, što i jeste jedini cilj novajlije. Sosijedad je pobedio jednom u prethodnih sedam kola, a pored tog trijumfa nad Amorebijetom na strani, upisali su i četiri poraza u pet poslednjih kola. Odigrajte jedinicu, koja će doći uz mali broj golova. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.15.

Bolton – Kru Aleksandra – 1,2+ @ 1.95 u Mozzart

Dug je put Bolton Vonderersa do povratka na veliku scenu. Ovaj nekadašnji premijerligaš sada je u Ligi 1, ali sudeći po trenutnom stanju, malo je verovatno da mogu napredovati na kraju sezone. Bolton je trenutno na 16. mestu sa 19 bodova posle gotovo polovine prvenstva, što ostavlja malo nade da mogu bar do plej ofa. Veči im je problem da što pre obezbede opstanak, pošto imaju samo četiri boda više od prve ekipe ispod crte. U još težoj situaciji je njihov sadašnji rival, ekipa Kru Aleksandre. Ovaj tim, omiljen kladiocima ranijih sezona zbog velikog broja golova, sada je poslednja na tabeli, sa samo devet bodova. Kru Aleksandra je pobedila samo jednom u prvih 16 kola, i ako tako nastave, sledeće godine gledaćemo ih u Ligi 2. Niz od četiri uzastopna ligaška poraza ovaj klub je prekinuo u prethodnom kolu remijem sa Donkasterom na svom terenu, ali je imao malo vajde od tog jednog boda. I Bolton je u veoma lošoj formi, na prethodnih pet utakmica u prvenstvu osvojili su samo jedan bod, što je glavni razlog lošeg plasmana u ovom trenutku. Očekujemo pobedu domaćina, ali i bar dve lopte u mreži Kru Aleksandre. Za 1,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 7.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.