NBA tiket dana (subota-nedelja)

Još jedna zanimljiva noć u NBA ligi je pred nama. Ovako izgleda naš tiket za noć između subote i nedelje. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Indijana – Filadelfija – 1 @ 1.59 u Meridianbet

Sa Džoelom Embidom i bez njega, Siksersi su sasvim drugi tim. Drugi najkorisniji košarkaš lige je bolestan i neće ga biti u duelu sa Indijanom, kao što ga nije bilo ni protiv Njujorka, Milvokija i Toronta. Zajednički imenitelj za te tri utakmice je poraz Filadelfije.

Ništa se lepo ne piše timu iz Pensilvanije ni ove noći, kamerunski centar će meč gledati sa klupe, a pokušaće da ga odmeni Andre Dramond, koji je imao zapažen učinak protiv Njujorka i Milvokija, ostavrivši dabl-dabl. Čak je Dramond i dominirao u skoku, pa je u tri prethodna meča ukupno imao 57 skokova. Embid da pozavidi. Međutim, sumnjamo da će i takav njegov učinak pomoći Filadelfiji da prekine niz poraza, pošto je prethodna tri doživela na svom parketu. Indijana je u boljoj formi, prethodno su pobedili Jutu u Solt Lejk Sitiju, zahvaljujući sjajnom Malkolmu Brogdonu koji se vratio u tim i protiv denvera postigao 25, a protiv Džezera čak 30 poena.

Naš predlog je jedinica, očekujemo pobedu Pejsersa, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.59.

Set Kari (Filadelfija) više poena + (granica 15,5) @ 1.85 u Meridianbet

Mlađi brat čuvenog Stafa Karija, Set Kari, takođe je odličan košarkaš, ali je stalno u senci slavnijeg brata. U Filadelfiji je najzad dobio dovoljno prostora da pokaže svoj šuterski repertoar, a odlično se slaže i sa Džoelom Embidom. U aktulnoj sezoni ima najbolje brojke, postiže u proseku 16,7 poena na 12 utakmica, koliko je odgrao, ali i provodi znatno više vremena na parketu, više od 33 minuta po utakmici.

S obzirom da je starter i najbolji šuter, očekujemo od njega da pokuša svoj tim da dovede do pobede u Indijani. To neće biti lako, ali verujemo u njegovo dobro šutersko veče.

Granica za poene za Seta Karija je na 15,5, a mi smatramo da će on preskočiti tu marginu i ubaciti bar onoliko koliko postiže prosečno. Za + poene na Seta Karija u kladionici Meridianbet kvota je 1.85.

Ivica Zubac (L.A. Klipers) manje poena – (granica 11,5 ) @ 1.85 u Meridianbet

Hrvatski centar igra odličnu sezonu u Klipersima i sasvim zasluženo je starter u timu iz ”grada anđela”. Uvek je oko dabl-dabl učinka, često ga nadmaši, a nekad mu nedostaje skok ili dva. Što se poena tiče, na 11 odigranih utakmica postizao je 10,4, što je za dva poena u proseku više nego kada se računa prošlosezonski učinak, koji takođe nije bio loš, naprotiv.

Zubac je važan šraf u timu Klipersa, koji je u seriji od šest pobeda. Prethodna tri meča, kao i ovaj, igrali su na svom parketu, pa očekujemo da niz produže na sedam pobeda i stignu do osmog trijumfa u sezoni. Inače, jako su loše startovali, u prvih pet utakmica slavili su samo jednom, ali regularni deo sezone i služi za uigravanje za plej-of, a Klipersi su tim koji mora u doigravanje.

Hrvatski košarkaš odigrao najbolji meč u sezoni protiv Majamija pre dva dana. Za nešto manje od 30 minuta u igri ubacio je 18 koševa, ali i uhvatio 11 lopti. Sada će Klipersima rival biti Minesota, tim koji je na turneji po Zapadu, a u prošlom meču već je pokorio L.A. tako što je slavio protiv Lejkersa. Neposredni rival Ivici Zubcu biće neverovatno Karl-Entoni Tauns, ponajbolji igrač Timbervulvsa. Ovaj centar je Lejkersima ubacio 29 koševa i hrvatskom igraču neće biti lako posred njega. Tauns je i odličan skaka, ima gotovo 10 skokova po meču, a igra više od 35 minuta.

Teško će biti Zubcu protiv Taunsa, a verovatno će ući i u problem sa ličnim greškama, pa smatramo da ovog puta neće preći granicu od 11,5 poena i predlažemo vam minus koševe na hrvatskog igrača. Za manje od 11,5 u kladionici Meridianbet kvota je 1.85.

Klivlend – Boston – manje poena ukupno – (granica 201,5) @ 1.95 u Meridianbet

Utakmica u Klivlednu biće siromašnija za učešće Kevina Lava i Laurija Markanena u domaćoj ekipi, te Džejlena Brauna iz Bostona. Radi se o košarkašima koji spadaju u bolje strelce svojih timova, pa će šansu pokušati da iskoriste igrači sa klupe. Kevin Lav je propustio već šest utakmica u nizu, a i finski košarkaš ne igra čitavu sedmicu. I bez njih Kavalirsi imaju pet pobeda na šest prethodnih mečeva, dok je Boston pobedio četiri puta na pet poslednjih utakmica.

Obe ekipe su u dobroj formi, igraju raznovrsno, pa nas očekuje neizvestan meč. Klivlend ima skor 8-5, dok su Seltiksi na polovičnom učinku šest pobeda i isto toliko poraza. Mislimo da će odbrane presuditi u ovom duelu, pa predviđamo tvrd meč sa ne toliko mnogo poena.

Naš predlog su minus poeni ukupno, a granica je postavljena na 201,5 koešva. Ako ih bude manje, koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za noć između subote i nedelje u kladionici Meridianbet iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.